Csehek és Morvák, ébredjetek! (in Hungarian)

 3. 3. 2018

A 2018-as év a Cseh Köztársaság 100. évfordulójának éve, és ebben az évben két nagy veszély fenyeget bennünket. Fenyeget az Isztambuli Egyezmény ratifikálása és a Dublin IV. aláírása.

Mit tartalmaz az úgynevezett Isztambuli Egyezmény?

Röviden: ez nem „megelőzés nők elleni erőszak és a családon belüli erőszak”, de ez a megtestesülés öngyilkos nemi ideológia bevezetésével járó nemzetek feletti ellenőrzési mechanizmus (pl.GREVIO).

Mit jelent a gyakorlatban? A gyermekeket ok nélkül elrabolják a családoktól ez a szupranacionális mechanizmus. Tehát ez a helyzet Norvégiában, Finnországban, Franciaországban, Angliában, Németországban, … de az információkat szigorúan titokban tartják, így a közvéleményt a bűncselekményekről az újfasiszta rendszer általában nem tudatja. Az Isztambuli Egyezmény ratifikálása még annál is rosszabb, mint aláírni a halálos ítéletét több százezer védtelen gyermek élete felett!

 Mi a Dublin IV?

Az Európai Unió tagállamai, köztük a Cseh Köztársaság is, hogy véglegesen befogadjanak iszlamokat, milliárdos bírságot fognak fizetni (ha megtagadva 4 bevándorló befogadását, egymillió euró bírságot kell fizetni, 400 bevándorló megtagadásáért: 1 milliárd euró).

A Dublini aláírást követően a migránsok feletti döntés joga nem a Cseh kormány hatáskörébe fog tartozni, hanem a nyereség mentes szervezetek fognak dönteni a migránsok felett! Ezután korlátozás nélkül szállítják a migránsokat Cseh Köztársaságba mind a muzulmán országokból, mind Németországból az úgy nevezett kiengyenlítésről legyen szó. Ezért Dublin IV. mert biztosítja, hogy a V4 országokat, Csehországot, Szlovákiát, Lengyelországot és Magyarországot, hogy elsödlegessen betöltsék bevándorlókkal.

Ugyanakkor az Európai Unióban egyesíteni kell a szociális segélyeket azért, hogy azok a bevándorlók akik Németországból és Svédországból kerülnek a ezek országokba oda többé ne térjenek vissza. A havi hozzájárulás összege 1 bevándorlónak Svédországban, mintegy ezer euró (ez 30.000 korona), Németországban 700 EUR (21.000 korona). A cseh állampolgárok, különösen a nyugdíjasok és a bevándorlók között létrejön egy hézag a bevándorlókkal kapcsolatban ami a szociális segélyt illeti. Továbbá, az iszlám migránsok jogosultak lesznek ezekre a csodálatos összegekre befektetett munka nélkül.

Ezért a Dublint automatikusan kötödik a “Global Compact-hoz.” Az Egyesült Nemzetek Szervezete irányítja, és a Soros nonprofit szervezetek újból megvalósítják. A migráció további fokozásáról és az állami határok tényleges eltörléséről szól.

Csehek és Morvák, ebben az évben döntenek nemzetünk létezéséről és nem létezéséről! Iszlamizálódás (Dublin), egy géppuska, melyet emberre irányítnak egyik oldalról és másik oldalról ez gender Grevie (Isztambul). Válaszd ki, hogy mellyikkel oldalról akarod, hogy lelőjenek. Vagy mindkettőröl? És az emberek nem tudják, vagy nem akarják elhinni!

Mi a megoldás? Lépjen ki a közömbösségből és mondja meg az ellenvéleményét! Döntse el az életet, utasítsa el a halált! Menjenek ki Húsvét hétfőn minden falu és a város utcáira. Még ha csak hárman vagy öten is volnátok, akkor is van értelme! Bízz Istenben, mint Dávid, aki egy parittyával és öt kövel elindult a Góliát elleni küzdelembe. Isten adta neki a győzelmet! Rögtön megnyerte az első ködobás után. Te is megnyered a hit és az átláthatóság által! Igen, nyersz.

Bárki, aki továbbra is közömbös a kihívással szemben, ő maga és nemzetének önpusztulásáért lesz felelős!

A diákok a középiskolások és egyetemisták, vegyenek részt tűntetésen Húsvét hétfőn (április 2), a saját szülővárosukban vagy falvakban.

A húsvét hétfője lehet a nemzet feltámadásának nagyszerű folyamata!

Csehek és morvák, ébredjetek!

Ezért hozzátok fordulok szlovákok, lengyelek és magyarok: húsvét hétfőn ti is szervezzetek tüntetést az adott országban! Amikor felkelsz, Isten csodát tesz! Igen, csoda lesz. És megmenti a nemzeteket az iszlamizációtól és a nemi szodomizmustól és a későbbi megsemmisítéstől.

Csehek, szlovákok, lengyelek, magyarok, ébredjetek!

 

+ Eliás

A bizánci katolikus patriarchátus pátriárkája

 

Letöltés: Csehek és Morvák, ébredjetek! (3. 3. 2018)

Choose language

Search

Word of Life

“But now having been set free from sin, and having become slaves of God, you have your fruit to holiness, and the end, everlasting life.”

Rom 6:22 (13/1/2019 – 27/1/2019)