Reakció a három homoszexuális áldozat találkozása Ferenccel (in Hungarian)

25. 5. 2018

Világszerte közzétette a média Ferenc Bergoglio találkozását három homoszexuális áldozattal Csillében. Felelős megoldás helyett Ferenc ezekkel az áldozatokkal visszaélve precedensként érvényesítve a hamis toleranciát a homoszexualitás és a pedofíliával szemben. A csapat tagadjai megtagadták az Isteni és a természetes törvényeket. Geynek szó szerint azt mondta: „Isten téged így teremtett”.

Ez hazugság és eretnekség. Az ember Istennek képmására teremtetett , mint férfi és nő. Csak két nem, férfi és nő. Isten nem teremtett szexuális perverziót. Ez a bűn gyümölcse.

Ferenc az ösztönzésében tagadta az objektív erkölcsi normákat. Meg csókolja a lábát, transzszexuálisnak és homoszexuálisnak. Bebizonyítja az egész világ előtt, hogy nincs benne Krisztus Lelke, hanem az antikrisztus szelleme.

Choose language

Search

Word of Life

“So I say, live by the Spirit, and you will not gratify the desires of the sinful nature. For the sinful nature desires what is contrary to the Spirit, and the Spirit what is contrary to the sinful nature. They are in conflict with each other, so that you do not do what you want.”

Gal 5:16-17 (15/7/2018 – 29/7/2018)