Лист католицьким священикам і віруючим Бельгії

Львів, Україна, 5.06.2011

Католицьким священикам і віруючим Бельгії

 

Шановні священики і католицькі християни Бельгії!

Візантійський Католицький Патріархат звертається до вас з надзвичайно важливим закликом. Це стосується кожного католика Бельгії. В цій добі масового відступництва від правовірної спасительної віри необхідно чітко і конкретно відділитися від духа апостазії, якого прийняла церковна ієрархія, а тим допустилася зради Христа і Євангелії. Єпископи Української Правовірної Греко-Католицької Церкви (УПГКЦ) в 2009р. звернулися з закликом до єпископів Бельгії та інших держав, щоб вони відреклися духа апостазії, пов’язаного з т.зв. історично-критичною теологією (ІКТ) і духом Ассижу. ІКТ у своїй суті заперечує натхнення Богом Святого Письма, Божество Христове і всі чуда. Дух Ассижу пропагує єресь, що погани можуть бути спасенні через свої релігії, якими вони по суті вшановують демонів і сатану. Цього духа Ассижу просунув Іван Павло ІІ і таким чином від 1986р. вніс до Церкви нову традицію, яка суперечить суті Святого Письма, вченню Святих Отців, усіх мучеників і всіх пап. 1.5.2011 Бенедикт XVI цього духа Ассижу –духа антихриста – поставив на вівтар Церкви, а тим стягнув на цілу Церкву прокляття. Цим жестом він сам себе, а також Івана Павла ІІ виключив з Церкви. Згідно Гал.1,8-9 він стягнув на себе Божу анатему. Кожний єпископ і священик не пізніше ніж до 12.6.2011р., тобто до свята П’ятидесятниці, повинен відділитися від цього духовного прокляття, від явної зради Христа і Церкви. Як? Так, що не буде згадувати в Літургії імя апостата Бенедикта XVI. Священик, який згадуватиме його ім’я, виявить, що творить єдність з ним і з духом антихриста, який був поставлений на вівтар Церкви як ганебний ідол. (пор. Дан.12,11; Мт.24,15). Свята Літургія, відслужена таким священиком, який творить єдність з духом антихриста, є недійсна. Чому? Тому що чудо перемінення хліба в Тіло Христове, а вина в Кров Христову чинить Дух Святий. Священик, який відкрито прийняв духа Ассижу – духа антихриста, допустився гріха проти Святого Духа. Через такого священика-апостата Святий Дух вже не може діяти. Такий священик служить Святу Літургію неправосильно. Цей дух єресі і апостазії спричинив священичу педофілію і гомосексуалізм і має своє коріння в новій 25-літній традиції Ассижу.

Ватикан замість того, щоб справедливо покарати священиків-педофілів, давав таємні інструкції ієрархії, яка потім погрожувала жертвам, змушуючи їх мовчати. Отож, повна вина за розширення священичої педофілії в США, Італії, Ірландії, Бельгії … падає на апостатичну ієрархію.

Жертви, які тепер вимагають поставити перед судом представників Ватикану і бельгійських єпископів, діють в рамках справедливості і добра Церкви. Тільки покаранням зла може бути припинене аморальне збочення в рядах Богу посвячених людей. Це, однак, є тільки першим кроком. Другим кроком мусить бути радикальне відділення від зради віри сучасного апостатичного Ватикану. Сьогодні  вже священик мусить перестати згадувати в Літургії ім’я екс-папи Бенедикта XVI. Це буде жестом, який доказує, що він відділюється від духа Ассижу – духа антихриста. Лише Літургія правовірних і апостатами переслідуваних священиків, буде дійсною. Віруючі християни повинні звернути увагу священику, який в Літургії згадує ім’я екс-папи, щоб уже не згадував. Якщо цього не вчинить, нехай перестануть брати участь в його неправосильних Літургіях. Від 1.5.2011р. в Церкві настав стан sedes vacantis, тобто місце папи є вакантне, а екс-папа вже незаконно займає цей уряд. Єпископи Бельгії мають можливість чинити покаяння за свою апостазію на такий спосіб, що перестануть згадувати його ім’я. Якщо так не вчинять, то служать Літургію неправосильно і замість того, щоб вийти з апостазії, вони утверджують Боже прокляття, яке є на них. Священики в Літургії тоді вже не сміють згадувати і їхні імена! Ці єпископи мають відповідальність за моральні злочини, тому що не карали єресі і моральні злочини. Якщо тепер вони залишаться в єдності з апостазією, яку публічно проголосив Бенедикт XVI, то масово ведуть душі до погибелі. Раніше не карали злочини проти віри, ані проти моралі, а тепер будуть незаконно і немилосердно карати таких священиків, які відділяться від єресей і не згадуватимуть екс-папу. Це є характерний знак духа антихриста!

Дорогі правовірні священики Бельгії, створіть рух відродження в Католицькій Церкві, ігноруйте усі екскомуніки проти вас, тому що в нинішньому часі вони є недійсні. Якщо апостатичні єпископи виженуть вас з храмів, то служіть Літургії по домах, чи деінде. Нинішня доба вимагає геройства – відділення від духа єресей. Якщо витриваєте, станете прикладом для багатьох інших народів. Будьте свідками Христа в силі Духа Святого!

Благословляють вас

 

+ Ілля

Патріарх

і єпископи-секретарі Візантійського Католицького Патріархату

+ Методій, ЧСВВр                    + Тимотей, ЧСВВр

 

 

Адреса: Візантійський Католицький Патріархат, вул. Соснова, 3, Львів – Брюховичі, 79491, Україна

www.uogcc.org.ua, www.community.org.ua; byzcathpatriarchate@gmail.com

 

 

Оберіть мову

Пошук

Gallery

ua-pure-love-of-god ua-our-mission-on-earth-is-to-serve ua-remain-faithful-to-jesus-and-his-word ua-do-you-have-problems-go-to-jesus xreshennja-na-pokajannja-pryjnjaly ua-whom-are-you-seeking

Календар

Листопад 2018
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Жов    
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30  

Слово життя

«Так само й ви вважайте себе за мертвих для гріха, а за живих для Бога, в Христі Ісусі»

Рим. 6,11 (від 04.11 до 18.11.2018)