IІ Ватиканський Собор був і є єретичним

15.07.2019

Ісус каже: «Дерево пізнається по плодах; погане дерево не може приносити добрих плодів» (пор. Мт. 7,18). Внаслідок реалізації документів II Ватиканського Собору, передусім під гаслом «пошана до інших релігій», дійшло до масового поширення поганства в християнських народах. Багато настоятелів почало запрошувати у свої монастирі буддистів та індуїстів. Ця псевдомісія, побудована на синкретизмі ІІ Ватиканського Собору, є бунтом проти Бога. Вона принесла з собою інвазію псевдокультури, за якою є дух наркоманії та сексуальних збочень. По суті йдеться про пошану до демонів і сатани! Аджорнаменто проповідує іншого Ісуса, іншого духа та інше євангеліє (пор. ІІ Кор. 11,4).

Ставлення Божого слова до поганства однозначне, воно визначене у Першій Божій Заповіді: «Хай не буде в тебе інших богів, крім Мене… Не падатимеш ниць перед ними!» (пор. Втор. 5,6-9). Протилежністю до цього є документи ІІ Ватиканського Собору.

Цитата з Nostra aetate: «Церква уважно роздумує над тим, яким має бути її ставлення до нехристиянських релігій».

Відповідь: Для чого їй над тим роздумувати, якщо Боже слово на багатьох місцях чітко вказує, яке ставлення вона повинна мати до поган, які вшановують демонів. Ісус сказав: «Ідіть же по всьому світу та проповідуйте Євангеліє всякому творінню. Хто увірує й охреститься, той буде спасенний; а хто не увірує, той буде осуджений» (Мр. 16,15-16). Це є зобов’язуюче покликання Церкви, а не уважно роздумувати над тим, як здійснити зраду Христового Євангелія!

Цитата: «Адже всі народи становлять одну спільноту, мають одне походження, тому що Бог розселив увесь людський рід по всій поверхні землі».

Відповідь: Це приголомшуюче відкриття II Ватиканського Собору! Але вони забули, що Господь Ісус посилає учнів до всіх народів, щоб проповідувати Євангеліє навіть ціною мученицької смерті. Всі апостоли за проповідування Євангелія померли як мученики. Вони не мали на меті створити одну спільноту зі всіма, які мають одне походження і розселені по всій поверхні землі. Диявол, демони і ті, які є в пеклі, також походять від Бога, але тільки безумний хотів би становити з ними одну спільноту.

Цитата: «…(погани) також мають одну кінцеву мету – Бога».

Відповідь: Погани вшановують змій і корів як богів, але це не є наша спільна кінцева мета! Наша мета – спасти свою душу і душі тих, які перебувають в темряві ідолопоклонства.

Цитата: «Люди очікують від різних релігій відповіді на те, що тривожить їх в глибині серця: який сенс і мета людського життя… як осягнути справжнє щастя…».

Відповідь: Великий обман – створювати враження, що від поганських псевдорелігій можна очікувати пояснення основних питань людського життя. Вони їх пояснюють, але фальшиво! А це, на жаль, декларація II Ватиканського Собору свідомо замовчує.

Цитата: «Церква закликає своїх віруючих, щоб через діалог і співпрацю з послідовниками інших релігій визнавали, захищали і підтримували духовне і моральне благо та цінності, які вони мають, а при тому, щоб свідчили про християнські віру і життя».

Відповідь: Ісус не посилає нас вести діалог з поганами, але проповідувати Євангеліє, щоб вони навернулися від влади сатани до істинного Бога! (пор. Ді. 26,17-18; Кол. 1,13). Вершина лицемірства – закликати віруючих, щоб визнавали, захищали і підтримували поклоніння сатані і демонам, а одночасно свідчили про християнські віру і життя! Якщо ми будемо визнавати і захищати дорогу поган до вічної погибелі, то зрадимо свою ідентичність і Богом дану мету – небо.

Яким правом ІІ Ватиканський Собор дозволяє собі виступати проти Ісуса Христа, Його Євангелія і апостольської Традиції? Яким правом ІІ Ватиканський Собор ігнорує обов’язок проповідувати Євангеліє і заміняє його самогубним діалогом?

Декларація Nostra aetate мала б називатися «Як зрадити Христа та Церкву і як попасти в пекло».

Цитата: «Церква засуджує будь-яку дискримінацію або утиск людей через їх расу або колір шкіри, соціальний статус чи віровизнання».

Відповідь: Майже те саме твердження є в Лісабонській угоді. Вона фактично скасовує Декалог і просунула до європейського законодавства узаконення содомії. В Nostra аetate під висловом «Церква засуджує будь-яку дискримінацію» вже приховано міститься і схвалення гомосексуалізму.

Цитата: «Так в індуїзмі люди досліджують божественне таїнство… прибігаючи до Бога з любов’ю і довірою».

Відповідь: Теологи на Соборі мабуть не знали, що індуїсти не визнають одного Бога Творця, але як свого бога з любов’ю і довірою вшановують корів, змій та іншу нечисть.

Цитата: «Буддизм навчає, якою дорогою можуть люди з побожною і довірливою душею дійти до стану досконалого звільнення або через власні зусилля чи допомогу згори осягнути найбільшого просвічення».

Відповідь: Буддизм навчає, як з побожною і довірливою душею та з допомогою згори від демона осягнути стану найбільшої одержимості! Справжнє звільнення від первородного гріха і особистих гріхів є тільки і тільки в Ісусі Христі. Але про Христа Nostra aetate не згадує.

Цитата: «Ця та інші релігії… пропонують дороги, а саме: вчення, життєві правила і священні обряди».

Відповідь: Поганські релігії зі своїми священними обрядами приносять жертви демонам, а не Богу (І Кор. 10,20). Їхні вчення перешкоджають їм пізнати не тільки об’явлену, але й об’єктивну правду. Це система, яка відкидає Христа – Правду!

Цитата: «Католицька Церква не відкидає нічого, що в цих релігіях є істинне і святе».

Відповідь: А що в них є істинне і святе? Поклоніння демонам у тваринах – в коровах і зміях? Реінкарнація заперечує особистого і правдивого Бога, безсмертну людську душу, Божий суд, Христову відкупительну смерть за наші гріхи, небо і пекло! Коан – це не просвічення, а втрата совісті і розуму. Нірвана і просвічення – це насправді одержимість демонами. Про те, що саме є істинне і святе в поганстві, ІІ Ватиканський Собор більш ніж за 50 років не дав правдивої відповіді.

Цитата: «Зі щирою пошаною дивиться на їхній спосіб поведінки і життя, на їхні приписи і науку».

Відповідь: Якщо вона дивиться на вшановування поганських демонів зі щирою пошаною, але без правдивої критики, то це ознака втрати розсудливості, розуму і спасительної віри! Сюди відноситься: «Що спільного між світлом та темрявою? Яка згода між Христом і Веліялом?» (ІІ Кор. 6,14-15).

Цитата: «Все ж вони нерідко є образом Правди, яка просвічує всіх людей».

Відповідь: Все ж вони є образом не Правди, але обману і духа брехні, диявола, який не просвічує, але обманює всіх людей! Це твердження ІІ Ватиканського Собору є богохульством!

Цитата з Nostra aetate: «Церква дивиться з пошаною також на мусульман, які поклоняються єдиному Богу, живому і сущому, милостивому і всемогутньому, Творцю неба і землі, який промовив до людей».

Відповідь: Це брехня. Так, є лише один Бог, але Він є в Трьох Особах: Отець, Син і Святий Дух. Мусульмани Його не вшановують, але вшановують найвищого (акбар) з 360 поганських божків Мекки – Аллаха.

Цитата з Lumen Gentium 16: «Мусульмани, як і ми, поклоняються Богу єдиному і милосердному».

Відповідь: Знову та сама брехня ІІ Ватиканського Собору. Lumen Gentium також оманливо стверджує, що мусульмани є духовними синами Авраама. Насправді ж їх стосуються слова Ісуса: «Вашим батьком не є Авраам, бо ви хочете Мене вбити» (пор. Ів. 8,44). Коран встановлює смертну кару для кожного мусульманина, який повірить в Ісуса Христа.

Цитата з Dignitatis Humanae: «Діалог… одні одним викладають правду, яку знайшли, або яку думають, що знайшли».

Відповідь: Це трагедія, що Собор не хотів розрізняти правду і брехню! Правду Євангелія він замінив брехнею поганських міфів!

Цитата з документа: «…слід утримуватися від усього, що би створювало враження негідного переконування…».

Відповідь: Під маніпулятивним поняттям негідне переконування забороняється виконувати покликання Церкви – місію!

Цитата: «…не забороняти вільно проявляти особливу силу їхнього вчення».

Відповідь: Правдиву місію Собор забороняє, але отруєння поганськими практиками, пов’язаними з окультизмом, активно пропагує. Але цим ІІ Ватиканський Собор просовує демонську духовність і ліквідацію християнства!

Підсумок:

Мученики радше жертвували своїм життям, ніж під час поганських обрядів кинули б одне зернятко ладану на знак пошани до демонів!

Собор вчинив три великі гріхи.

Перший гріх: свідомо однозначно не виразив правду, ані чітко не засудив помилки!

Другий гріх: прийняв двозначні поняття, які допускають різні пояснення. Їх просунули модератори т.зв. «Рейнського альянсу». В постсоборний період з двозначних понять робили вже однозначні висновки і легалізували єресі.

Третій гріх: в документи Собору були прийняті вислови, які межують з єресями або є прямо єретичними.

Коротко кажучи, II Ватиканський Собор був найбільшим нещастям ХХ століття. Він закріпив, кодифікував і прийняв всередину Католицької Церкви весь менталітет модернізму, лібералізму і антиморалі. Через прийняття двозначних понять дух брехні підірвав усі догми.

Висновок: Бергольйо окупує папський престол незаконно. Новий правовірний папа, як перший крок, повинен засудити II Ватиканський Собор як єретичний. Якщо цього не зробить, на нього ляже анатема, як і на папу Гонорія!

 

+ Ілля

Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату

+ Методій, ЧСВВр                   + Тимотей, ЧСВВр

єпископи-секретарі

 

Завантажити: IІ Ватиканський Собор був і є єретичним (15.07.2019)

 

Оберіть мову

Пошук

Gallery

ua-the-duty-of-mission ua-the-essence-of-holiness ua-god-wants-us-to-obey-him-of-our-own-free-will ua-god-is-seeking-the-souls ua-salvation-is-in-christ-alone ua-the-moment-of-resurrection-confirmed

Календар

Серпень 2019
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лип    
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Слово життя

«Знаю бо, що не живе в мені, тобто в моїм тілі, добро: бажання бо добро творити є в мені, а добро виконати, то ‒ ні; бо не роблю добра, що його хочу, але чиню зло, якого не хочу. Коли ж я роблю те, чого не хочу, то тоді вже не я його виконую, але гріх, що живе в мені.»

Рим. 7,18-20 (від 11.8. до 25.8.2019)