Яке наше завдання?

Церква має бути живою спільнотою. Святий Василій Великий усвідомлював, що суть християнства ‒ це жити як перші християни, які мали одне серце і одну душу. Ніхто не казав ні про що, що це його власне. Все мали спільне. Це не означає, що людина не може мати речей, але не має прив’язуватися до них. Вона має усвідомлювати: ці речі і моє здоров’я належать Богу, я тільки наймач, користувач. Ми не маємо займати таку позицію:  «Це є моє, моє» ‒ моє еґо. Адже це смішно. Прийде смерть, гріб і з нас буде трохи пороху. Життя ‒ це коротка проба. Наше завдання ‒ спасти свою душу і спасти якомога більше душ.

Але маємо спасти хоча б одну душу. Тоді цілу вічність матимемо за це славу і нагороду. Звісно, найперше треба спасти свою душу, але потім намагатися робити місії, коли не можемо словом, то молитвою чи терпінням. Можемо молитися і терпіти. А сьогодні треба таких місіонерів.

 

Завантажити: Яке наше завдання?

 

Оберіть мову

Пошук

Gallery

ua-the-duty-of-mission ua-the-essence-of-holiness ua-god-wants-us-to-obey-him-of-our-own-free-will ua-god-is-seeking-the-souls ua-salvation-is-in-christ-alone ua-the-moment-of-resurrection-confirmed

Календар

Серпень 2019
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лип    
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Слово життя

«Знаю бо, що не живе в мені, тобто в моїм тілі, добро: бажання бо добро творити є в мені, а добро виконати, то ‒ ні; бо не роблю добра, що його хочу, але чиню зло, якого не хочу. Коли ж я роблю те, чого не хочу, то тоді вже не я його виконую, але гріх, що живе в мені.»

Рим. 7,18-20 (від 11.8. до 25.8.2019)