Заклик до молитви

Дорогі наші правовірні українські віруючі!

Звертаємося до вас з-за кордону. Ми спостерігаємо за подіями в Україні, і нам на серці лежить ваше добро ‒ не тільки вічне, але й дочасне. 31 березня в Україні мають відбутися президентські вибори. Це причина до того, щоб особливо в період від 19 лютого, тобто 40 днів, ви взивали до Бога не тільки самі за себе і за своїх дітей, але також за всю Україну.

Святе Письмо на багатьох місцях показує нам, як в історії Божого народу Бог дивовижним способом втручався і в найважчих моментах життя народу. Достатньо було, щоб знайшовся хоча б один Божий чоловік чи група людей, які щиро каялися і взивали до Бога. Тоді Бог втручався чудесним способом, хоча здавалося, що ситуація безнадійна. Великим прикладом для нас є цар Йосафат, який у важкій ситуації закликав народ до покаяння і сам щиро взивав до Бога про допомогу. Небезпеку, яка загрожувала народу, Бог чудесним способом обернув у благословення.

Ви, дорогі віруючі, вже протягом кількох років витривало тримаєте молитовні сторожі за Україну. Можливо, маєте спокусу думати, що ваші молитви є мало ефективні. Але реальність така, що жодна молитва віри не є даремною.

Що стосується подальших актуальних подій, то ми дізнаємося про постанову, що у Львові з 18 лютого має відбуватися вакцинація дітей проти кору. Адвокат Сергій Гула у своєму відео перестерігає від небезпеки, пов’язаної з сучасною вакцинацією. Також у Львові цими днями відбувся круглий стіл на тему небезпеки гендерної ідеології для дітей та сім’ї. Пересторога з боку його учасників є надзвичайно актуальною. Тут була висунута пропозиція про створення батьківських комітетів для захисту дітей від гендерної деморалізації.

Але ми хотіли б у цей час наголосити на тому найважливішому. А цим є молитва віри, якою ми звертаємося до Господа. Святе Письмо на багатьох місцях закликає нас до цього. Актуальні небезпеки, про які ми згадали, звичайно ж сильно мотивують вас до живої молитви, до палкого взивання до Бога.

Що конкретно ми пропонуємо? Нічого нового, тільки щоб ви відновили духа молитовних сторож. Практично йдеться про один тиждень на місяць. Крім того ‒ щодня є спільна Свята година. Рекомендуємо, щоб хоч раз на тиждень ви з вірою помолилися пророчу молитву. На прикладі пророка Єзекиїла Бог вказує, як діє Божа сила через пророкування в послусі віри. Плодом є духовне воскресіння народу. Коли і яким способом воно настане ‒ це таїнство. Але вже в той момент, коли ти з вірою пророкуєш, Бог діє в духовній області. Цей досвід отримає кожен, хто з вірою молиться.

Те, що вирішує майбутнє народу ‒ це покаяння і молитва віри. Через них діє Божа всемогутність. Отож, майбутнє України, наші дорогі віруючі, є у ваших руках. Святе Письмо в посланні до Тимотея також закликає нас молитися за тих, які мають владу. Тому додайте до пророчої молитви на закінчення три «Богородице Діво» за вибори майбутнього президента.

Благословення до ваших ревних молитов уділяють

Ваш Отець Патріарх і Владики

 

Завантажити: Заклик до молитви

 

 

Оберіть мову

Пошук

Gallery

ua-the-moment-of-resurrection-confirmed ua-live-in-intimate-communion-with-jesus ua-the-blood-of-jesus-cleanses-us-from-every-sin SONY DSC ua-what-did-jesus-do-for-you isus-i-sjogodni-duchovno-prychodyt

Календар

Квітень 2019
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30  

Слово життя

«Коли ж роблю те, чого не хочу, то я згоджуюсь із Законом, що він добрий. Тепер же не я те чиню, а гріх, що живе в мені.»

Рим. 7,16-17 (від 21.04 до 05.05.2019)