Чому я був обманений?

Христос добровільно прийшов на Йордан і став серед грішників, як один з них, хоч і не мав гріха. Коли згодом Його вели на страту, люди дивилися на Нього і думали, що Він злочинець, бо йшов між двома злочинцями. Вороги насміхалися: «Погляньте, як закінчив!». Біблія каже: «Він був зарахований до злочинців» (Іс. 53,12; Мр. 15,28).

Ісус був звинувачений і засуджений несправедливо. А ми? Як часто ми не здатні хоча б перед собою признати свою помилку і сказати: «Так, я був обманений. Хотів добра, але зробив зло».

Поставимо собі питання: «Чому я був обманений?». Бо не каявся. Адже коли ми каємося, Бог дає нам світло і благодать, але коли залишаємося в грісі, то в такому стані ми не здатні прийняти необхідну благодать. Що треба робити? Знову і знову усвідомлювати основні правди: хто є Бог, а хто є я, усвідомити свій гріх і його наслідки в моєму житті, а тоді треба віддати всі свої гріхи і проблеми Ісусові.

 

Завантажити: Чому я був обманений?

Оберіть мову

Пошук

Gallery

ua-the-purpose-of-life-is-not-to-cherish-our-ego ua-there-is-no-love-of-god ua-seek-god_s-will-every-day-with-a-sincere-heart ua-pure-love-of-god ua-our-mission-on-earth-is-to-serve ua-remain-faithful-to-jesus-and-his-word

Календар

Листопад 2018
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Жов    
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30  

Слово життя

«І не видавайте членів ваших гріхові за знаряддя неправедності, але віддайте себе Богові, як ожилих із мертвих, а члени ваші як зброю праведності»

Рим. 6,13 (від 18.11 до 02.12.2018)