Кому служать мас-медіа?

Ми повинні вести духовну боротьбу проти системи світу, який є навколо нас. Це система брехні. Ісус говорить про князя цього світу, якого називає також батьком брехні. Сьогодні він особливо сильно діє через мас-медіа, які є його інструментом. Якби мас-медіа з таким же завзяттям служили для проповідування правди і Євангелія, то на землі настав би рай.На жаль, поки що з допомогою різних методів ними зловживають для служби брехні і дияволу. Вони ніколи не нагадають нам, що не знаємо ні дня, ні години, коли Бог покличе нас до вічності, що маємо бути готові, бо йдеться про вічне життя або вічне засудження. Про це мовчать! Мовчать і про Ісуса. А якщо й скажуть щось про християнство, то тільки те, що десь посвятили новий храм – покажуть зовнішню помпезність різних мертвих обрядів, але живому свідоцтву про Ісуса місця не дадуть, бо диявол, який зацікавлений в тому, щоб якнайбільше людей втратило вічне життя, цього не хоче.

 

 

Завантажити: Кому служать мас-медіа?

Оберіть мову

Пошук

Gallery

ua-pure-love-of-god ua-our-mission-on-earth-is-to-serve ua-remain-faithful-to-jesus-and-his-word ua-do-you-have-problems-go-to-jesus xreshennja-na-pokajannja-pryjnjaly ua-whom-are-you-seeking

Календар

Жовтень 2018
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Вер    
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31  

Слово життя

«Бо хто вмер, той від гріха звільнився. Коли ж ми вмерли з Христом, то віруємо, що й житимемо з Ним»

Рим. 6,7-8 (від 21.10 до 04.11.2018)