Запитайте себе: де я був думками на молитві?

Чи на молитві я був духом присутній – в Божій присутності, тобто в єдності з Богом, і в Божому слові, чи я був десь інде – в розсіяннях, тобто у своїх планах, спогадах, турботах…?

Суть внутрішньої молитви – концентрація. Це означає відключити всі відволікаючі думки, усвідомлювати Божу присутність і постійно до неї повертатися. Тому в молитві необхідно мати певний ритм. Наприклад, переживаю конкретну правду з Божого слова, а при тому можу молитися і за конкретних людей. Усвідомлю конкретну людину, її проблеми, але відразу після того зверну погляд віри вгору і віддам цю людину Ісусу. Достатньо перебувати в заступницькій молитві за неї, наприклад 3 секунди, а потім можу віддавати Богу інших конкретних людей або проблеми. Це є той ритм, необхідний при молитві. Тоді можна молитися і за багато речей, людей, а також це веде до того, щоб мати погляд, постійно звернений вгору, тобто тримати єдність з Ісусом. Таким чином, людина не концентрується на особу, за яку молиться, але дивиться на Господа і з вірою віддає конкретних людей, а саме про це тут йдеться.

В іншому випадку, коли людина не має в молитві ритму, починає мріяти.

 

Завантажити: Запитайте себе: де я був думками на молитві?

 

Оберіть мову

Пошук

Gallery

ua-pure-love-of-god ua-our-mission-on-earth-is-to-serve ua-remain-faithful-to-jesus-and-his-word ua-do-you-have-problems-go-to-jesus xreshennja-na-pokajannja-pryjnjaly ua-whom-are-you-seeking

Календар

Вересень 2018
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Сер    
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Слово життя

«Знаємо, що наш старий чоловік був і є розп’ятий разом з Ним, щоб знищилось оце гріховне тіло, щоб нам гріхові більше не служити»

Рим. 6,6 (від 23.09 до 07.10.2018)