Покаяльні походи за надзвичайно ганебну зневагу в театрі у Брно

30.05.2018

Шановні християни!

Візантійський Вселенський Патріархат закликав до покаяння єпископів Чеської Єпископської Конференції (ЧЄК). У чому полягає їхня провина? − Жорстока пасивність щодо образи нашого Господа і Спасителя Ісуса Христа в театрі у Брно. Однак за цей злочин проти Сина Божого відповідальність лягає і на кожного християнина! В цьому театрі Ісус був більше духовно зневажений і морально збезчещений, ніж на Голготі. Відбувся до неба волаючий злочин, який скликає прокляття на місто і на весь народ. На це неможна незважати! Тут фактор часу не грає ролі!

Усвідом собі, що цього року над чеським народом висить дамоклів меч необмеженої ісламізації і збоченої гендерної ідеології, пов’язаної з викраданням дітей.

Але провина байдужості християн має більш глибоке коріння. Не присвячується час розмові з Богом і читанню Божого слова, а тому не усвідомлюються навіть найбільші реальності, такі як смерть, Божий суд і вічна слава в небі чи вічне прокляття в пеклі. Тому існує така байдужість до гріха і до свого Спасителя, який і за тебе пролив свою кров на хресті! До того ж, за гріх байдужості вже ніхто не кається. Байдужість стала своєрідним псевдохристиянським способом життя.

Ісус сьогодні говорить і тобі: «Знаю твої діла, що ні зимний ти, ні гарячий. Тому що літеплий ти, то вивергну тебе з уст Моїх… Тож будь ревний і покайся. Ось, стою при твоїх дверях і стукаю» (Одкр. 3,15 наст.).

Тепер Бог дає другий шанс на покаяння! Перший був тоді, коли було оприлюднено план показу богохульної вистави. Це мало спровокувати християн. Але вони не поворухнулися! Не були засновані молитовні сторожі, і таким чином не взивали день і ніч до Бога в безперервній молитві. Тому хоча б сьогодні дай Богу обіцянку, що кожного дня будеш присвячувати одну годину молитві аж до кінця цього року.

Існують духовні принципи, які вирішують, що нас чекає: благословення чи прокляття. Більшість християн на них сліпі. Але диявол і його слуги їх знають. Їм перешкоджало те, що в Чехії не могла проламатися масова ісламізація, як, наприклад, в Німеччині. Їм перешкоджало, що не могла запровадитись навіть ювенальна юстиція для викрадання дітей, як, наприклад, в Норвегії чи Франції. Ось чому в Брно була запланована ця богохульна вистава − щоб як і гей-парад (але ще в набагато більшому масштабі) накликати прокляття. Єдиними, хто міг перешкодити цьому прокляттю, були активні християни. Декілька таких знайшлося і задля них Бог змилувався та після страшної зневаги нашого Господа Ісуса Христа дає ще один шанс на покаяння. Який? Покаяльні походи!

У Брно в усі неділі червня після 15:00 відбудуться покаяльні походи, які будуть обходити центр міста. Похід очолить монах − єпископ Візантійського Вселенського Патріархату, і понесе на спині хрест. Нехай же до нього приєднаються і єпископи ЧЄК та провідники християнських Церков!

Що повинні робити інші християни? Нехай в червні, протягом усіх чотирьох неділь, після закінчення ранкових богослужінь з усіх храмів чи молитовних домів вийдуть покаянним походом на площі свого міста чи села. На початку можуть нести транспарант з написом: «Христе  Елейсон! (Брно, 26.05.2018)». За прикладом єпископа Візантійського Патріархату й інші ревні священики чи пастори можуть нести на спині хрест.

У неділю після обіду, найкраще о 15:00, нехай християни зберуться ще в районному місті. Сюди  можуть приїхати християни і з сусідніх міст та сіл і провести на площі спільний покаяльний похід.

Дорогий брате, дорога сестро, Бог хоче врятувати наш народ! Тому зроби два кроки віри:

Перший − дай Богу обіцянку однієї години молитви щодня!

Другий − ініціюй червневі покаяльні походи у своєму місті та сам візьми в них участь!

 

+ Ілля

Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату

+ Методій ЧСВВр + Тимотей, ЧСВВр

єпископи-секретарі

 

Завантажити: Покаяльні походи за надзвичайно ганебну зневагу в театрі у Брно (30.05.2018)

Оберіть мову

Пошук

Gallery

ua-pure-love-of-god ua-our-mission-on-earth-is-to-serve ua-remain-faithful-to-jesus-and-his-word ua-do-you-have-problems-go-to-jesus xreshennja-na-pokajannja-pryjnjaly ua-whom-are-you-seeking

Календар

Жовтень 2018
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Вер    
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31  

Слово життя

«Бо хто вмер, той від гріха звільнився. Коли ж ми вмерли з Христом, то віруємо, що й житимемо з Ним»

Рим. 6,7-8 (від 21.10 до 04.11.2018)