Маніфестація за сім’ю та обіцянка Богу (+ відео)

22.05.2018

Дорогі українці!

Я хотів би звернутися до вас, дорогі мені Галичани, і не тільки до вас, але цього разу звертаюся і до всіх українців.

Дізнаюсь, що сьогодні в багатьох містах України відбуваються маніфестації на захист сім’ї. Що до цього сказати? Лише можу разом з усіма священнослужителями дати вам благословення.

Що сьогодні лежить мені на серці? Почуваюся зобов’язаним передати вам Боже слово, яке в даній ситуації є актуальним і пророчим. Бог у Своєму слові вимагає: «Передусім, нехай відбуваються молитви … за правителів і за всіх тих, що стоять при владі, щоб нам тихо та спокійно вести життя з усією побожністю та пристойністю» (1 Тим. 2,1-2).

Я це знаю, і ви це знаєте, що Україна сьогодні потребує життя в спокої, побожності і мирі. А це сьогодні може дати тільки Бог. Далі у Святому Письмі Він закликає: «Нехай мужі моляться на всякому місці, підносячи до неба чисті руки, без гніву й суперечок» (див. вірш 8).

Ситуація в Україні та в Європейському Союзі, а також в інших країнах світу дійшла вже до такої стадії самознищення, що її може змінити насправді лише Бог. Однак Він хоче, щоб ми зробили крок віри. Один ви вже зробили − вийшли на вулиці і заявили, що ви не байдужі до майбутнього своїх дітей, сім’ї та народу. Другий крок − молитва. У цій ситуації для України пророчим словом є заклик до молитви за тих, які при владі. Зокрема, моліться за Президента, Уряд України і депутатів Верховної Ради. Молячись за керівників, які мають владу вирішувати, ви молитеся за своїх дітей та їх майбутнє.

Для проведення безперервної молитви найкраще служать т.зв. молитовні сторожі. Нехай кожен вибере для молитви свою годину, яку щодня буде дотримувати, усвідомлюючи, що за цей час несе відповідальність перед Богом. Поки що дай цю обіцянку Богові до кінця року, а потім, якщо буде потреба, можеш її продовжити. Таким чином, на території України, окрім існуючих молитовних сторож, утворяться нові молитовні ланцюжки безперервної молитви. До них відноситься обіцянка з Євангелія від Луки 18,1-8: Чи ж не вислухає Бог «своїх вибранців, які день і ніч голосять до Нього, і чи баритиметься до них? Запевняю вас: оборонить їх негайно!»

Ви, які вже протягом багатьох років молитеся сторожі в молитовних групах згідно своєї установленої програми, продовжуйте це робити і надалі.

Щодня о 21:00 священнослужителі дають благословення тим, які моляться.

Дорогі українці, я люблю вас і хочу для вас дочасного та вічного добра. У Києві я посвятив Київську Русь Пресвятій Богородиці, а також в Ювілейному році символічно кинув Перуна в Дніпро.

Дорогий брате, дорога сестро! Дай Богу обіцянку молитися одну годину кожного дня за Україну і її владу!

 

+ Ілля

Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату

 

Завантажити: Маніфестація за сім’ю та обіцянка Богу (22.05.2018)

Оберіть мову

Пошук

Gallery

xreshennja-na-pokajannja-pryjnjaly ua-whom-are-you-seeking ua-a-model-for-all-christians dlja-toho-shob-zhyty-novym-zhyttjam-z-isusom nove-zhyttja ua-voskreslyj-isuse_0

Календар

Червень 2018
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Тра    
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Слово життя

«Всі ви сини Божі через віру в Христа Ісуса. Всі бо ви, що у Христа хрестилися, у Христа одягнулися»

Гал. 3,26-27 (від 17.06 до 01.07.2018)