Не зосереджуватись на проблемі, але перебувати з Богом

В молитві ми не повинні розвивати якісь плани, вирішувати проблеми, ситуації, які виникають, але треба коротко віддати їх Богу і залишатися тільки в убогості духа, в єдності з Христом: «Ти, Ісусе, і я. Господи, з Тобою я розп’ятий для цього, для цього і для цього… Як це вирішиться? Це в Твоїх руках!» Який сенс мріяти про якісь імовірні варіанти? І так того не зміню. Але можу просити: «Господи, дай добру думку особі, яка може в цьому щось вирішити. Використай ту людину для здійснення Своєї волі, як, наприклад, дав перському царю Киру думку відпустити з вавилонської неволі ізраїльтян і ще й дати їм дозвіл, що можуть будувати храм. Отож, тепер на молитві в цей момент я не вирішую свою проблему, не вирішую, що і як могло б бути. Тепер цим не займаюся. Господи, Ти маєш тисячі способів як це зробити».

Коли людина зосереджується на проблемі, вже не перебуває з Богом, але вирішує дану проблему. Звичайно, потім я знову повинен вирішувати проблеми, але тепер є молитва − наче б людина прийшла на аудієнцію до Бога.

 

Завантажити: Не зосереджуватись на проблемі, але перебувати з Богом

 

Оберіть мову

Пошук

Gallery

ua-our-mission-on-earth-is-to-serve ua-remain-faithful-to-jesus-and-his-word ua-do-you-have-problems-go-to-jesus xreshennja-na-pokajannja-pryjnjaly ua-whom-are-you-seeking ua-a-model-for-all-christians

Календар

Серпень 2018
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лип    
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31  

Слово життя

«І, таким чином, як через переступ одного на всіх людей прийшов засуд, так через чин справедливості одного на всіх людей приходить життєдайне оправдання»

Рим. 5,18 (від 12.08 до 26.08.2018)