Я повинен каятися, і то щодня

Вірно йти за Ісусом означає починати знову і знову. Коли впадемо, треба вставати і йти далі – так, як Господь Ісус на хресній дорозі. Встати і знову боротися. Що це конкретно означає? Це означає, що коли дозволимо себе обманути брехнею цього світу або брехнею, яка запрограмована в нас, в нашій «старій людині», ми повинні встати і поглянути правді у вічі, навіть якщо це болить, а тоді сказати: «Я згрішив! Господи, я зробив свавілля, не послухав Тебе. Прости мені!». Це основа. Немає сенсу гратися в хованки і переконувати себе в чомусь… Правда є така: я згрішив, дозволив себе обманути. Тож чому буду це приховувати?! Я повинен каятися, і то щодня.

«Шукайте найперше Царства Божого, а все інше вам додасться» (Мт. 6,33). Все інше, що потребуємо, нам додасться! Господь Бог про нас подбає! Але мусимо спершу шукати Божого Царства. Це вимагає зусиль, намагань, бо «стара людина» охоча робити все можливе, тільки не шукати Божого Царства. Але коли зречемося себе і поставимо Ісуса та Його Царство на перше місце, Він дасть нам силу і ласки на кожен день.

 

Завантажити: Я повинен каятися, і то щодня

Оберіть мову

Пошук

Gallery

usvidom-sobi-realnu-prysutnist-voskresloho-zhyvoho-isusa ua-isus-dijsno-voskres ua-isuse-razom-z-toboju ua-svij-pohljad-my-povynni-zvernuty ua-jesus-prays-for-those ua-in-the-hour-of-his-death

Календар

Квітень 2018
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30  

Слово життя

«Я бо вам передав найперше те, що й сам прийняв був: що Христос умер за наші гріхи згідно з Писанням; що був похований, що воскрес третього дня за Писанням; що з’явився Кифі, потім дванадцятьом»

1Кор. 15,3-5 (від 08.04 до 22.04.2018)