Молитовна спільнота

Сьогодні без здорової спільноти, де є здоровий дух, християни не вистоять. Треба почати будувати спільноту і молитися, святкувати неділю – навчитися її святкувати. У нас є такий досвід: коли спочатку почнемо вирішувати проблеми і говорити про них, нічого не вирішиться. Тому спершу ми повинні почати молитися. Згодом хвильку можемо говорити, але потім знову треба молитися наступну годину. Аж на молитві нам раптом відкриваються конкретні проблеми. Зустріч без молитви не дає людині сили вистояти під тиском світу. Ця зустріч нічим не відрізнялася б від зустрічі чоловіків в барі. Якою потрібною є молитва! Основою спільноти є молитва. Без неї нічого не діє. Коли молимося, Бог завжди дає одному або двом світло. Після молитви ми говоримо про те, яке світло Бог нам дав. Найперше кожен 2-3 хвилини дасть свідчення, як молився – чи літав думками деінде, чи дійсно боровся за Божу присутність. А тоді і спільнота, і розмови, і читання Святого Письма, коли кожен скаже якусь думку – все є в силі Божого Духа і вже має сенс. Без молитви цього б не було.

Ми повинні навчитися зустрічатися з Богом. Кожен чоловік, християнин, мав би бути мужем молитви, як Авраам чи Мойсей. Вони боролися з Господом. Мойсей боровся за весь народ. Бог сказав: «Я знищу цей народ, бо вони поклонялися золотому тельцю, відпали від Мене». Але Мойсей боровся, кажучи: «Мене забери з цього життя! Вони сліпі, не бачать, не відрізняють правиці від лівиці». І Бог змилосердився, врятував народ. Авраам боровся за місто Содом. І Бог йому сказав: «Якщо там знайдеться 50 праведників, Я врятую місто». Він просив: «Господи, може там буде 40 праведників! А може тільки 30». І Бог сказав: «Тоді не зруйную місто». На кінець вмовив його: «Можливо, там буде тільки 10 праведників». І Бог сказав: «Добре, коли знайду там 10 праведників, врятую місто». Але не було навіть десяти. Тоді Бог врятував Авраамового племінника Лота з сім’єю. Авраам боровся і Лот був врятований.

Нам потрібна Божа сила і мудрість. Мудрість є в Божому слові, але не в букві. Вона дана через Святого Духа. А на скільки діє? Настільки, наскільки ми ходимо в правді. Ходити в правді означає на кожній молитві стати до правди, тобто завжди каятися. Коли молимося, то на початку завжди є молитва покаяння. Це необхідно, щоб могти стати перед Богом з чистим серцем, обмитими Ісусовою Кров’ю.

Завантажити: Молитовна спільнота

 

Оберіть мову

Пошук

Gallery

xreshennja-na-pokajannja-pryjnjaly ua-whom-are-you-seeking ua-a-model-for-all-christians dlja-toho-shob-zhyty-novym-zhyttjam-z-isusom nove-zhyttja ua-voskreslyj-isuse_0

Календар

Червень 2018
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Тра    
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Слово життя

«Всі ви сини Божі через віру в Христа Ісуса. Всі бо ви, що у Христа хрестилися, у Христа одягнулися»

Гал. 3,26-27 (від 17.06 до 01.07.2018)