Ми повинні прийняти Ісуса і жити з Ним, щоб через віру Він жив у наших серцях

Празник Різдва Христового є одним з найбільших свят року. Бачимо, в якій кризі знаходиться Церква, а швидше люди, які займають церковні посади. Тому необхідна одна головна річ – навернення, правдиве покаяння. Власне вся теологія пронизана єресями. І навіть якщо людина визнає, що Ісус є істинний Бог, що Він прийшов у світ, щоб спасти нас від гріха, і гарно про це все говорить, то все одно цього не досить. Є віра інтелектуальна, а є віра серця, яка виражається в слові: Приймаю! Ми повинні прийняти Ісуса і жити з Ним, щоб Він через віру жив у наших серцях. А це пов’язано з євангелійною вимогою: втратити свою душу ради Христа і Євангелія. Без цього неможливо по-справжньому любити Ісуса всім серцем, всією душею і всією силою. Суть християнства – жити в єдності з Ісусом. Тому людина постійно мусить виходити з себе, зрікатися себе і втрачати свою душу. В цьому також полягає і справжнє визволення, бо коли віддаємо Ісусові свою волю, свої плани (навіть у дрібницях), то Він поступово може змінювати нашу поведінку, наш характер. Власними силами ми не можемо змінитися, але Ісус Всемогутній і хоче бути всемогутнім також у нашому житті. Тільки мусимо навчитися давати Йому владу – не тільки один раз, а постійно, знову і знову. Наше життя дійсно має бути життям в Божій присутності. Це означає, що людина рахується з Богом навіть в дрібницях. Коли приходять спокуси, різні думки, треба входити до правди, а тоді ходити в Божій правді, тобто в Божій присутності. Це головний і найважливіший пункт всього християнства.

 

Завантажити:  Ми повинні прийняти Ісуса і жити з Ним, щоб через віру Він жив у наших серцях

Оберіть мову

Пошук

Gallery

xreshennja-na-pokajannja-pryjnjaly ua-whom-are-you-seeking ua-a-model-for-all-christians dlja-toho-shob-zhyty-novym-zhyttjam-z-isusom nove-zhyttja ua-voskreslyj-isuse_0

Календар

Червень 2018
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Тра    
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Слово життя

«Всі ви сини Божі через віру в Христа Ісуса. Всі бо ви, що у Христа хрестилися, у Христа одягнулися»

Гал. 3,26-27 (від 17.06 до 01.07.2018)