Порятунок Німеччини – безперервна молитва і покаяння

27.09.2017

Останніми роками в Німеччині настала масова ісламізація, від якої громадяни не мають права себе захищати! Карають за оприлюднення злочинів мігрантів! Незважаючи на це, на виборах-2017 знову виграла політична партія Меркель. Чи німецький народ втратив розум чи відбулася фальсифікація?

Цей процес духовного та фізичного самогубства має глибше коріння, а ним є єресі, які внесли прокляття до всього християнства. Засуджені у 1907 році єресі модернізму з вини німецьких теологів знову ожили на ІІ Ватиканському Соборі. Їх плід – розклад віровчення і моралі, завершений Лісабонською угодою з пріоритетом гомосексуалізму. На Соборі була проголошена єресь, що християни з мусульманами мають того самого Бога (Lumen gentium 16, Nostra aetate). Існує один Бог, але мусульмани мають свого одного бога, найбільшого з 360 божків Мекки. В Корані сказано: «Дійсно невіруючими є ті, які кажуть, що Месія, син Марії, є Бог» (5:72). А далі: «Вбивайте їх, де б ви їх не зустріли, …убивайте їх – така відплата невіруючим» (2:191). «І не знайдеш в постановах Аллаха жодних змін» (33:62).

II Ватиканський собор має на сумлінні ісламізацію Європи. Його єресі заперечують суть всього християнства, але незважаючи на це їх вивчають у всіх християнських школах та університетах. Їх просовують єпископи, священики та пастори. Архиєпископ Цолліч проголосив єресь, що Христос не помер за наші гріхи. Бультман т. зв. деміфологізував Біблію. Єретики стягли прокляття на Німеччину.

Єдине рішення сьогодні – це покаяння, тобто відділення від єресей. Тільки в Христі є спасіння, а не в різних єретичних теологіях чи поганських культах.
Учениця Бультмана Е.Лінеман після свого навернення спалила свої твори і закликала її наслідувати. Вона сказала: «Ми виховали генерацію обманених обманців. Відвернімося від цього ідолопоклонства!».

У Польщі 1,5 мільйона католиків створили навколо своїх кордонів молитовний мур проти ісламу. Якщо німецький народ і тепер не покається, то не виживе! Наступить не тільки дочасна смерть, але й вічна у пеклі. «Якщо не покаєтеся, всі загинете» (Лк. 13,3).

Конкретне покаяння – це відречення від єресей та безперервна молитва!
Тому закликаємо: хай кожен християнин цими днями дасть Богу обіцянку, що кожного дня буде годину молитися за порятунок свого народу. Католики хай моляться 1, 2 чи 3 вервиці. Нехай усі об’єднаються в молитві в Святій годині від 20:00 до 21:00. Правовірні священики і правовірні пастори хай о 21:00 дають благословення духовним борцям.

Крім того, хай ревні чоловіки та жінки організують молитовні сторожі. Кожен член обере годину, яка йому підходить і за яку відповідає перед Богом! 24 людини організують одну безперервну сторожу протягом доби і так молитимуться цілий тиждень. Треба, щоб в кожному місті було організовано хоча б чотири молитовні сторожі. Таким чином учасники будуть молитися свої сторожі кожний четвертий тиждень, щоб зберегти безперервну молитву.

Намір: порятунок Німеччини від ісламізації та сатанинської глобалізації!
Крім того, ревні особи хай моляться 7 молитовних зупинок щодня (Пс.119,164): коли встають, о 9:00, 12:00, 15:00, 18:00, 21:00, і перед сном. (див. http://uogcc.org.ua/ua/letters/article/?article=9141) Також хай святкують неділю (див. http://uogcc.org.ua/ua/letters/article/?article=3974).

Сьогодні врятувати Німеччину не може вже ніхто, тільки Бог! Це залежить від твого покаяння і твоєї молитви!
На започаткування молитовної мобілізації благословляють

+ Ілля
Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату

+ Методій, ЧСВВр + Тимотей, ЧСВВр
єпископи-секретарі

 

Завантажити: Порятунок Німеччини – безперервна молитва і покаяння (27.09.2017)

 

Оберіть мову

Пошук

Gallery

ua-give-jesus-at-least-one-little-gift ua-the-change-of-mind KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA for-you-jesus-ua voskreslyj-isus-vhodyt-cherez-osobystu-molytvu ua-voskreslyj-isuse

Календар

Грудень 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лис    
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Слово життя

«Що бо говорить Писання? Повірив Авраам Богові, і це йому було пораховано за оправдання. То́му, хто виконує якусь роботу, заробіток рахується не як ласка, але як щось належне»

Рим. 4,3-4 (від 03.12 до 17.12.2017)