Молитва повинна бути місцем цілопальної любові до Бога

Господь Ісус хоче від нас, щоб ми все більше і більше були залежними від Нього , щоб Його любили та для Нього жертвувалися, і в найменших буденних дрібницях. Незначні щоденні терпіння, навіть в дрібницях, мають велику вартість. Вони допомагають нам виходити зі свого егоїзму і задивлення на себе. А цьому мають допомогти і помилки, і погані звички наших ближніх, які маємо приймати з вірою і використати їх як паливо для вогню любові до Ісуса. Хто любить – терпить. Можливо, аж у вічності зможемо любити і вже не терпіти. Але поки ми є на цьому світі, в часі випробування, такою є реальність. Молитва має бути місцем цілопальної любові до Бога. Маємо молитися терпіннями, турботами, страхами, побоюваннями. Все це треба використати як паливо для цілопальної жертви в інтенсивній молитві. Коли не маємо свого болю, треба бачити біль інших, болі Ісуса, і на стільки можемо з ними з’єднатися, на скільки Господь дасть нам світло і силу прийняти це і жертвувати, щоб нас це не зламало. Це була б пастка ворога, якщо б ми немудро прислухалися до болю і терпіння настільки, щоб дозволити себе цим відділити від Ісуса. І в цій області треба зростати.

 

Завантажити: Молитва повинна бути місцем цілопальної любові до Бога

 

Оберіть мову

Пошук

Gallery

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA for-you-jesus-ua voskreslyj-isus-vhodyt-cherez-osobystu-molytvu ua-voskreslyj-isuse ua-isus-chrystos-pomer-i-voskres ua-jesus-the-lamb-of-god

Календар

Листопад 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Жов    
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30  

Слово життя

«Якого видав Бог як жертву примирення, в Його крові, через віру, щоби виявити свою справедливість відпущенням гріхів колишніх»

Рим. 3,25 (від 19.11 до 03.12.2017)