Не можемо гратись в хованки

Людина, яка правдиво молиться і стає перед  Господом, не може гратись в хованки тим, що буде замасковувати свою «стару людину», а також не може замасковувати різні духовні пута, які руйнують інших. Все залежить від того, чи людина має живу віру. Якщо її не має, то замість неї прийме якийсь замінник, котрий підсуне «стара людина», яка імітує духовність, але фальшиву: дуже охоче закличе будь-якого духа, якому згодом людина відкриється. Тоді цей дух втілиться, візьме владу в свої руки і поневолить людину. «Стара людина» ненавидить тільки одне – Святого Духа, Духа правди і любові! Тому так необхідно давати в своєму нутрі – в своєму серці – місце для Ісуса. А тому ми повинні прагнути упокорення, вмирання своєму «добру», своїй волі, відчуттям і своїй правді, тобто втрачати  це задля Ісуса. Маємо бути разом з ним безсильні, співрозп’яті.

 

Завантажити: Не можемо гратись в хованки

 

Оберіть мову

Пошук

Gallery

for-you-jesus-ua voskreslyj-isus-vhodyt-cherez-osobystu-molytvu ua-voskreslyj-isuse ua-isus-chrystos-pomer-i-voskres ua-jesus-the-lamb-of-god SAMSUNG

Календар

Вересень 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Сер    
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Слово життя

«І ось це свідоцтво: Бог дав нам життя вічне, і це життя – у Його Сині. Хто має Сина, той життя має; хто ж Сина Божого не має, той життя не має. Я вам писав це, щоб ви знали, що маєте життя вічне – ви, що віруєте в Ім’я Сина Божого»

1 Ів. 5,11-13 (від 10.09 до 24.09.2017)