Маємо насправді цілковито належати Ісусу

Маємо насправді цілковито належати Ісусу, бо Він пролив за нас Свою кров на Голготі. Задля нас Він прийшов на цю землю. Ми повинні вмирати для себе задля Ісуса. Приклад: Коли бачимо хиби своїх ближніх, маємо перемінювати їх у свій хрест, який з вірою і відданістю щодня маємо брати на себе і через нього щодня вмирати собі і своїй волі. Мета полягає не в тому, щоб ближні позбулися своїх хиб, але щоб ми в дрібницях вмирали для себе – з великою вірою і любов’ю до Ісуса. Він нас бачить, Він має з нами Свій план, наше життя заплановане вже від вічності. Ісус хоче, щоб ми цілковито Йому віддалися, разом зі своїм тілом, яке є живим храмом Святого Духа, і зі своєю душею та усіма її силами – пам’яттю, розумом, волею і відчуттями. Постійно треба пам’ятати про дві речі: про особисте відношення до Ісуса на молитві і про Боже слово. Христовий Дух буде поступово вводити нас до глибин таїнства Божого слова.

 

Завантажити: Маємо насправді цілковито належати Ісусу

Оберіть мову

Пошук

Gallery

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA for-you-jesus-ua voskreslyj-isus-vhodyt-cherez-osobystu-molytvu ua-voskreslyj-isuse ua-isus-chrystos-pomer-i-voskres ua-jesus-the-lamb-of-god

Календар

Листопад 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Жов    
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30  

Слово життя

«Якого видав Бог як жертву примирення, в Його крові, через віру, щоби виявити свою справедливість відпущенням гріхів колишніх»

Рим. 3,25 (від 19.11 до 03.12.2017)