Роздуми над Словом Життя 2 Сол. 2,9-10

«Поява злого буде під діянням сатани з усякою силою,
зі знаками і з неправдивими чудами та всяким брехливим обманом для тих, які гинуть,
бо вони не прийняли любові правди, щоб їм спастися».

Слово Боже вказує на прихід антихриста, який прийде з великою силою, зі знаками і неправдивими чудами, та всяким брехливим обманом буде зводити тих, які гинуть. Поки що не виступив жоден конкретний антихрист, хоча й багато їх постало, як про це пише апостол Іван у своєму другому посланні (див. 2 Ів. 2,7).

Сьогодні ми є свідками того, що цим духом антихриста, який вже панує в повітрі, зманіпульований майже весь християнський світ, тобто християнські народи. Протягом декількох років ще більше зріс цей стрімкий відпад, що настав, насамперед, після ІІ Ватиканського собору.  Тільки Бог чудом може зупинити цей процес або обернути його в духовне воскресіння. Але без страждання, молитов і живої віри це не відбудеться, а можемо додати – і без кривавого чи безкровного мучеництва.

Ми живемо в такі часи, тому треба вміти зробити правдивий діагноз, щоб бачити речі реально – не піддаватися паніці, але робити ясні висновки для свого особистого життя і усвідомити дану нам відповідальність за спасіння своєї душі і душ тих, яких Бог довірив кожному з нас. Сьогоднішній час вимагає героїв.

Нас подивляє те, що сьогодні, мабуть, найбільше мучеників є серед навернених мусульман, які готові заради Ісуса навіть пролити свою кров. Можемо поглянути на статистику християнських мучеників, наприклад за останні 10 років. Це тисячі. Переважно ми про них нічого не знаємо, тому нас це не торкається, не тривожить і не спонукає до живої єдності з Христом. А це дуже шкода.

Корінь відпаду сучасного християнства полягає в тому, як каже Святе Письмо, що не прийняли любові до правди, яка б їх спасла. На жаль, цю правду не полюбили різні теологи, які внесли в християнство єресі. Вони полюбили псевдоправду і змішали християнство з поганством, як воду з отрутою.

Основне питання: чи я люблю правду? Якщо люблю, то буду за неї приносити жертви, і ця правда мене спасе. Зрештою, втіленою Правдою є сам Ісус. Він не тільки сказав: «Я є Дорога», але сказав: «Я є Правда і Життя». І ні в кому іншому немає спасіння, тільки в Христі (Ді. 4,12).

Нехай же Божий Дух відкриє тобі і це слово, коли протягом двох тижнів будеш 7 разів на день його повторювати і коли хоча б на мить над ним замислишся – наприклад тоді, коли будеш вчити його напам’ять.

 

Завантажити: Роздуми над Словом Життя 2 Сол. 2,9-10

 

 

Оберіть мову

Пошук

Gallery

for-you-jesus-ua voskreslyj-isus-vhodyt-cherez-osobystu-molytvu ua-voskreslyj-isuse ua-isus-chrystos-pomer-i-voskres ua-jesus-the-lamb-of-god SAMSUNG

Календар

Вересень 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Сер    
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Слово життя

«І ось це свідоцтво: Бог дав нам життя вічне, і це життя – у Його Сині. Хто має Сина, той життя має; хто ж Сина Божого не має, той життя не має. Я вам писав це, щоб ви знали, що маєте життя вічне – ви, що віруєте в Ім’я Сина Божого»

1 Ів. 5,11-13 (від 10.09 до 24.09.2017)