Заувага до пророчої молитви на цей і наступний місяць

Передусім молитовним групам і членам молитовних сторож, особливо під час молитви у Святій годині, в цей історичний час, коли в Америці відбувається духовна боротьба, яка стосується і України, необхідно усвідомити, що кожен з вас: діти, молодь, дорослі або й старші чоловіки та жінки –  всі маємо взяти на себе відповідальність за Христову перемогу над системою брехні і смерті. Це боротьба, в якій вирішується про фізичне буття чи небуття на цій землі, а також про вічне життя та вічне засудження багатьох.

До пророчої молитви, яку найкраще молитися у Святій годині, Бог в цей час дає і допомогу: як Своєю ласкою, так і засобом внутрішнього стишення, яким є певні жести. Ці жести можна здійснювати з того моменту, коли в пророчій молитві просимо про Духа покаяння для американського народу. Коли просимо про духа покаяння, добре було б клячати, тримаючи руки догори, і звернути погляд вгору, усвідомлюючи, що Бог тебе бачить – так, наче б водночас ти бачив відкрите небо і Божого Сина по Божій правиці, як святий Степан. Промовляючи «Є-го-шу», можеш з вірою тричі злегка порухати піднесеними руками, з долонями оберненими одна до одної, і усвідомити, що благально взиваєш до Бога Отця, Сина і Святого Духа. Потім, при першому «а», руки повільно опускай вниз і усвідом, що стоїш в світляному стовпі Божої присутності. При другому «а» зроби на собі знак святого хреста і усвідом, що в цей момент дозволяєш пронизати святим хрестом усю свою душу і все своє єство. При третьому «а» тримай руки при собі, долонями вгору, і можеш ними злегка рухати, усвідомлюючи, що просиш Бога, і що Бог обіцяв дати тому, хто просить в силі Його святого Імені. Це повторюється три рази, а потім слідує прийняття духа покаяння. При тому ще клячиться і знову все повторюється, як перед тим, але при третьому «а» зробиш жест, що приймаєш Святого Духа, схрестивши руки на грудях. Це жест прийняття. Вдруге вже встань і, усвідомлюючи, що тепер приймаєш духа покаяння для себе і для американського народу, уяви, що духовно перебуваєш в центрі Америки – наче б над Америкою був конус, на горі якого є твій дух. А при третьому «а» опусти руки долонями вниз. Це жест, що Божа сила, яка наповнила тебе, та Божа сила, яка є в Божому Імені, входить до всього американського народу. Те саме повторюється ще раз.

Коли дякуємо, весь час клячимо, і все повторюється, як перед тим, тільки при третьому «а» злегка поклонись (хто молодий, може і головою до землі), і з цілого серця дякуй, що Дух Святий зробив те, що ми просили і що з вірою виконували.

Ці жести повторюються і в наступних правдах: коли просимо про духа молитви, коли просимо і приймаємо Божі закони, і коли просимо про святкування сьомого дня, а також коли просимо про повноту Святого Духа.

Коли потім настане пророкування на чотири сторони, то кожен може знову собі усвідомити, що знаходиться в географічному центрі Америки. Тоді спершу повернуся на Схід і знову взиваю Боже Ім’я. Зміна є при другому «а»: що не роблю знак святого хреста на собі, але зроблю його перед собою – так, як благословляє священик, – і усвідомлю, що цей хрест на східній стороні є надзвичайно великий – вздовж всіх кордонів Америки. При третьому «а» зроблю рух обома руками – простягну їх вперед і прошу: «Прийди!». Від цього хреста Святий Дух має прийти до мене, що своїм духом стою в центрі Америки. Це повторюється ще тричі. Тоді повернуся на решта сторін – на південь, на захід і на північ.

Ці жести є тільки допоміжними, але щирому молільнику Господь дасть особливу віру, коли є витривалим, і навіть дасть пережити досвід, що ця його молитва є дуже корисна для перемоги над царством темряви не тільки в Америці, але і в Україні та в усьому світі.

Знову нагадуємо, що йдеться про боротьбу за душі, а в молитві є більша сила, ніж сила найсучаснішої матеріальної зброї та ракет. Через цю молитву Бог впливає на мислення багатьох людей, які приймають рішення про майбутнє цієї Землі. Але усвідом, що ти тепер такий же важливий, і навіть ще важливіший та сильніший, ніж, здавалося б, найсильніші особистості світу. Звичайно, це стосується тієї хвилини, коли ти молишся з простою вірою в Божу всемогутність. Одночасно можеш усвідомлювати, як зло, здавалося б, перемагає, а все ж ти знаєш, що останнє слово на кінець має Ісус, Який є Переможцем над дияволом і його демонами. Він потребує тебе, твою віру, щоб через тебе міг діяти.

 

Завантажити: Заувага до пророчої молитви на цей і наступний місяць

Оберіть мову

Пошук

Gallery

for-you-jesus-ua voskreslyj-isus-vhodyt-cherez-osobystu-molytvu ua-voskreslyj-isuse ua-isus-chrystos-pomer-i-voskres ua-jesus-the-lamb-of-god SAMSUNG

Календар

Вересень 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Сер    
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Слово життя

«І ось це свідоцтво: Бог дав нам життя вічне, і це життя – у Його Сині. Хто має Сина, той життя має; хто ж Сина Божого не має, той життя не має. Я вам писав це, щоб ви знали, що маєте життя вічне – ви, що віруєте в Ім’я Сина Божого»

1 Ів. 5,11-13 (від 10.09 до 24.09.2017)