Стратегія духовної війни

20.07.2016

Політичним та церковним представникам ЄС і Росії

Під час Другої світової війни Росія довгий час не захищалася, бо не могла повірити, що Гітлер є ворогом і напав на неї. Але коли збагнула правду, сконцентрувала збройні заводи на Уралі, почала інтенсивно чинити опір і здобула перемогу над фашизмом.

Відбувається духовна і психологічна війна. Найшвидший поступ вона має тоді, коли той, на кого напали, не захищається. Ворог, який має на меті фізичний, а також духовний автогеноцид планети, не витрачає енергію, а тому основний акцент ставить на стратегії. Як досягти того, щоб боротьба була якомога ефективнішою? Як досягти того, щоб той, на кого напали, не захищався і співпрацював у  своїй ліквідації? Його необхідно обманути, зло він повинен вважати добром і мусить прийняти його за своє. Тому як найефективніший засіб боротьби використовуються позитивні поняття. Далі, боротьба повинна вестися не зовнішньо, але через власні внутрішні структури атакованого. В цій стратегії також важливо, щоб ніхто навіть не знав, хто власне є ворогом і якою зброєю воює. Найважливішою воєнною силою в цій психологічній війні є мізки, які продумують технології, як використати принцип первородного гріха в душі. Порушена природа – стара людина в нас – любить брехню. Її основна програма – самогубство. Сила самообману настільки велика, що на кінець людина йде до пекла в своїх власних інтересах.

Все функціонує на принципі обману, тому в цій духовній боротьбі може орієнтуватися тільки той, хто має Духа правди. Христова Церква, яка стоїть на Божих заповідях, має Духа правди. Тому першою найважливішою річчю у цій всесвітній боротьбі було позбавити Церкву Духа правди і залишити тільки церковну структуру.  Для ворогів невигідна зовнішня ліквідація Церкви, набагато ефективнішим є створення умов для її самознищення. Сьогодні ми є свідками зразкового духовного самогубства через єресі та синкретизм з поганством, через т.зв. аджорнаменто з духом світу, а водночас через зловживання найвищим церковним авторитетом.

I. Перше завдання військових психологів Нового Світового Порядку: Як позбавити Церкву Духа правди? Як відділити її від Бога? Ідеологи цієї духовної боротьби (напівтаємні еліти) знають біблійні духовні принципи і ними керуються. Вони знають, що Бог не буде захищати народ, який відкине Його заповіді і змішається з поганами! Тому першим завданням було змішати Церкву з поганством. Однак як цього досягти, не викликавши опір? Історичний досвід довів, що місіонери радше йшли на смерть і тисячі мучеників радше віддали своє життя, ніж би змішалися з поганством. Тому  єдиним можливим способом, як змішати Церкву з поганством, було  зловжиття найвищим церковним авторитетом, а саме: через II Ватиканський Собор (декларація Nostra Aetate), а потім в Асижі через папський авторитет був зроблений жест відкриття християнства поганству. Цим почався процес вигнання Духа правди з Церкви і фактично відділення – відпаду – Церкви від Бога. Крім того, цей ефективний спосіб боротьби через власний церковний авторитет спричинив те, що зло почали сприймати як добро, а брехню як правду. Настала зміна суспільної  думки в Церкві. Божий люд вже не міг захищатися від зла і гріха, бо був би психологічно поставлений до позиції, що борячись  проти церковного авторитету, бореться проти себе. Зрада Бога назвалася позитивним поняттям – «зусилля для миру»! Терміном «пошана» до поган був паралізований відпір.

Апостол Павло під час євангелізації поган виразив суть місії: душі вириваються з-під влади сатани і переводяться до Божого Царства (Ді. 26,18). З’єднання з поганством, розпочате II Ватиканським Собором, мало забезпечити протилежне – Церква через т.зв. міжрелігійний діалог потрапляє знову під владу сатани.

Наступний принцип психологічної війни – брехня не може стагнувати. Постійно мусить йти далі і далі. Таким чином ця т.зв. пошана до поганства принесла за деякий час пошану до аморальних збоченців, і аж таку пошану, що  найвищий церковний авторитет цілує їм ноги. Псевдопапа доповнив це коментарем, що Церква буцімто мусить вибачитися перед  гомосексуалістами. Це означає, що Церква вже не проповідує покаяння перед Богом, але кається перед нечистим демоном з метою легалізації гріха. Все надалі подається під позитивними поняттями і будь-який опір розцінюється як опір проти церковного авторитету, що необхідно карати.  Діє основна стратегія боротьби: ніхто не має права захищатися, щоб не викрилося, що відбувається! А тим більше, згідно  принципу первородного гріха, тепер людина буцімто повинна захищатися проти правди і проти тих, які борються за спасіння. І так Церква стає інструментом прокляття для народів! У процесі всесвітньої сатанізації це було першочерговим завданням психологів НСП.

Якби папа хоча б раз виступив зі свого балкону на площі Святого Петра і показуючи райдужний прапор сказав би, що гомосексуалізм є диявольським засобом автогеноциду планету і сатанізації людства, а потім розірвав би цей райдужний прапор, то такий жест відкрив би всім очі. Якщо б папа тільки раз виступив проти ювенальної юстиції і своїм втручанням врятував би хоч одну викрадену  дитину, то всі країни би змобілізувалися і ліквідували б злочинну ювенальну систему. Псевдопапа цього не робить, бо не має Духа правди, Якого з Ватикану вигнали. Сьогодні Ватикан став найсильнішим психологічним засобом сатанізації народів! Поцілувавши ноги транссексуалісту, псевдопапа створив суспільну думку, що кожен, хто має здорове мислення і відпір до збочень, є нетолерантною людиною, ба навіть злочинцем. З таким мисленням вже неможливо захищатися від сатанізації.

II. Які наслідки впливу цієї церковної  структури на народи? Її самогубство стає моделлю сатанізації християнських народів Європи та Америки – і не тільки. Аналогічно, в цих країнах відбувається те саме. Національна влада  включена в міжнародні структури, які виступають так, наче б захищали окремі держави і були гарантом співпраці. Насправді це великий обман. Ці наддержавні  угруповання, такі як ЄС, ООН, НАТО, Рада Європи, мають на меті своїми конвенціями, резолюціями та рекомендаціями створити такий тиск на окремі країни, щоб вони замінили своє справедливе законодавство, яке захищало народ, на законодавство, яке поступово проведе автогеноцид. Політиків, яких обрав народ, втягують в міжнародні кола, і вони набувають протилежну мотивацію – перестають відстоювати національні інтереси, бо під позитивними поняттями стало вигідно реалізувати антинародні інтереси. Ця масова державна зрада є безкарною, бо йдеться про офіційне включення керівних державних структур в наддержавні, які трактують злочини як «права» і «усунення  дискримінації».

Фактом залишається те, що проходить цілеспрямовано керована інтенсивна психологічна та духовна війна. Її ефективна стратегія – нааранжувати все так, щоб дотриматися принципу: той, на кого нападають, не має права захищатися!

Якщо б, наприклад, у футболі був прийнятий цей принцип, то оборонці вже не могли б обороняти, або якщо б футболісти помінялися між собою футболками, так що ніхто взагалі не знав би, хто є хто, це було б самознищенням цього спорту! Але саме ці методи сьогодні офіційно використовуються і плоди вже бачимо – процес автогеноциду народів, і не тільки моральний, але й духовний та фізичний.

Еліти, які мають вирішальне слово в наддержавних організаціях, відкриті на поганство і сатанізм. Отож в  корені є духовність, але антихристиянська – демонська! Як діяти, аби процес ліквідації був успішним – для цього вони отримують натхнення знизу, від духа брехні. Обман мусить бути настільки підступним, щоб від нього ніхто не захищався і бачив ліквідацію як свій власний інтерес.

Америка, країни ЄС, Україна і в деякій мірі вже й Росія – всюди проходить процес сатанізації, всі засоби впливу на суспільство вороги приховано тримають у своїх руках. Вони мають владу нищити через мас-медіа, так що всі країни вже приречені. Але найгірше те, що навіть якби ця сатанинська система була знищена, зло залишиться, бо воно є в кожній людині як трагічна спадщина непослуху і бунту проти Бога! Ця духовна інфекція, стара людина в нас, любить брехню, самообман і духа брехні, але відкидає правду та моральні цінності, і навіть сьогодні вже стверджує, що ніяких моральних цінностей не існує.

Про що насправді йдеться в нашому житті? Йдеться про вічність! Про те, чи буду я і ти спасенний, або засуджений! Йдеться про боротьбу правди з брехнею, справедливості з безправ’ям. Про боротьбу Божого Царства з царством темряви. Кому служиш, від того одержиш нагороду: або вінець вічної слави в небі зі святими і ангелами, або вічне терпіння в пеклі з дияволом, демонами і покидьками людства!

Дух брехні та його ідеологи особливо сьогодні зло називають добром, злочини – правами людини,  аморальність і збочення – людською гідністю, викрадання дітей у батьків – захистом дітей. Ця фальшива дорога веде до дочасного і вічного самогубства. Рішенням є покаяння і дорога правди, яка веде до спасіння. Цією дорогою є Ісус (Ів. 14,6). Нікого не спасе теологічна освіта з сучасними єресями чи псевдомістика з йогою, дзеном і т.зв. орієнтальними медитаціями. Умова спасіння – це назвати зло злом, відділитися від нього і повірити в Христа. Він помер за твої гріхи, Його кров очищує тебе від кожного гріха! (1 Ів. 1,7). «Тим, які Його (Ісуса) прийняли, дав владу стати Божими дітьми» (Ів. 1,12).

Сьогодні слуги духа брехні хочуть створити пекло на землі через запровадження антизаконів, які легалізують аморальність і злочинність. Однак метою є не тільки пекло тут, але передусім пекло після смерті!

У боротьбі проти сатанинської ідеології з духом антихриста кожен мусить рахуватися з переслідуванням і навіть мученицькою смертю. Потрібно залишитися вірним своїй дорозі – Ісусові – аж на смерть, чи аж до смерті. Смерть буде для тебе тільки мостом, переходом до вічного щастя, де немає ні плачу, ні скорботи, ні болю, ні зітхання (Одкр. 21,4), а тільки вічне щастя з Богом і в Бозі, зі святими і праведниками.

 

+ Ілля

Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату

+ Методій, ЧСВВр       + Тимотей, ЧСВВр

єпископи-секретарі

http://vkpatriarhat.org/?page_id=22185

 

Завантажити: Стратегія духовної війни (20.07.2016)

 

Оберіть мову

Пошук

Gallery

ua-our-mission-on-earth-is-to-serve ua-remain-faithful-to-jesus-and-his-word ua-do-you-have-problems-go-to-jesus xreshennja-na-pokajannja-pryjnjaly ua-whom-are-you-seeking ua-a-model-for-all-christians

Календар

Серпень 2018
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лип    
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31  

Слово життя

«І, таким чином, як через переступ одного на всіх людей прийшов засуд, так через чин справедливості одного на всіх людей приходить життєдайне оправдання»

Рим. 5,18 (від 12.08 до 26.08.2018)