Хрещення Святим Духом

a) вступ – Хрещення Святим Духом

Ісус сказав: „І ви приймете силу Святого Духа і будете Моїми свідками” (Ді.1,8). Умовою цього прийняття є покаяння. „Покайтеся і приймете дар Святого Духа. Для вас ця обітниця і для всіх тих, що далеко… ” (Ді.2,38-39).

Святого Духа потрібно знову і знову приймати через постійне покаяння! Це означає виходити з темряви гріха і входити до Божого світла, з обману – до правди, зі смерті – до життя! Кожне входження у світло вимагає зречення самого себе. Завжди, коли каємося, тобто входимо до Божої присутності і визнаємо свій гріх та віру в силу Ісусової крові, знову приходить Святий Дух і дає світло та силу для пізнання і реалізації Божої волі! „Святий Дух заступається за нас стогонами невимовними” (Рим.8,26). Якщо приймаємо Святого Духа в повноті, то дух світу мусить залишити нашу душу!

Щоб бути Христовими свідками, ми маємо прийняти силу Святого Духа. Без Його сили не будемо свідками, а зрадниками. Чому? Бо в нас є отруєний корінь – порушена гріхом природа, яка легко вірить обману, а сумнівається у правді. Цей тиск темряви і гріха є в нас, тому потребуємо Божої сили, щоб не зрадити Христа, і навпаки, свідчити про Нього та бути готовими віддати за Нього і життя.

 

б) 5 хвилин всі повторюємо: І ви приймете силу Святого Духа і будете Моїми свідками” (Ді.1,8).

в) 5хв. всі промовимо: „Ісусе”, а один додає: „Приймаю силу Святого Духа, щоб я був Твоїм свідком.”

г) 5хв. особисто переживаю, як на апостолів сходить Святий Дух, а одночасно в цю хвилину з вірою в повноті Його приймаю. Спів або молитва мовами.

 

Завантажити: Нова версія молитовної брошурки для святкування неділі:       формат doc,       формат pdf (версія для друку)

Оберіть мову

Пошук

Gallery

ua-our-mission-on-earth-is-to-serve ua-remain-faithful-to-jesus-and-his-word ua-do-you-have-problems-go-to-jesus xreshennja-na-pokajannja-pryjnjaly ua-whom-are-you-seeking ua-a-model-for-all-christians

Календар

Серпень 2018
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лип    
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31  

Слово життя

«І, таким чином, як через переступ одного на всіх людей прийшов засуд, так через чин справедливості одного на всіх людей приходить життєдайне оправдання»

Рим. 5,18 (від 12.08 до 26.08.2018)