Відповідь пастору

Україна, Львів 23.03.2014р.

Дорогий брате у Христі!

Дякуємо за Твій щирий і підбадьорюючий лист.

Що стосується прохання про молитву, не хочемо, щоб наша відповідь була якоюсь побожною  фразою. Усвідомлюємо, що через Твою щирість  Бог може пробудити нову хвилю пробудження втомлених і паралізованих світом християн. Згадуємо свідчення Девіда Вілкерсона. Він вирішив відмовитися від перегляду телевізора, а зекономлений час присвятити молитві. Бог через цю начебто дрібницю викликав хвилю пробудження між наркоманами.

Ми тут молимося за духовне пробудження не тільки в Україні, але і в Росії. Тут не є територія індуїзму, буддизму чи поганства. Це територія, де впродовж тисячі років народи були під впливом християнства, а саме Православної Церкви. Щоб настало пробудження, краще кажучи, духовне воскресіння, то цей процес представлений візією пророка Єзекиїла про сухі кості (Єз. 37). Відпале християнство зі своїм законництвом, обрядовістю, фарисейством і садукейством часто є для місії більшим блоком, ніж якби вона проводилась на нехристиянській території Ми маємо багаторічний досвід духовної боротьби з цим духом антихриста в середині Католицької Церкви, як Західної, так і Східної. Ми католики, але ми не визнаємо сучасних пап, які несуть відповідальність за духовне прокляття, яке впало на Католицьку Церкву (Гал. 1,8-9). Згідно Божого слова вона стала блудницею антихриста (заперечення Божества Христа, заперечення натхнення Святого Письма, відкриття дверей синкретизму, духу цього світу…). Програма сучасної Католицької Церкви і дух, що стоїть за цією програмою, – це безпечна дорога до пекла, звісно, з великими біл-бордами релігійних фраз з позитивними поняттями. Цей процес духовного раку, на жаль, заторкує всі християнські церкви. Єдиним виходом є правдиве покаяння і повернення до простих основних правд Євангелія та їх реалізація в особистому житті. Йдеться про першу заповідь любові до Бога і другу – любові до ближнього, які однак поєднані з втратою душі задля Христа і Його Євангелія. Проблема одна – в даний час треба дати християнам правдивий зразок життєвого стилю практичного наслідування Христа в молитві і в повсякденному житті. Дякувати Богу, що є багато книг на релігійну тематику, авторами яких є деякі американські пастори з останнього півстоліття. Але цього не достатньо.

Наша невелика група Христових пастирів, які мають єпископське спадкоємство, пов’язане з католицькою чи православною традицією, вже протягом кількох років неповних 2 дні на тиждень присвячує чотирьом принципам, які практикувалися у першій християнській спільноті (див. Ді. 2,42). У неділю ввечері ми зустрічаємося на місці духовної пустині чи духовної самоти, відділеної від світу, де можемо повністю присвятити себе молитві, Божому слову і вирішенню конкретних проблем, які стосуються нас і наших віруючих. В понеділок 4 години ми присвячуємо молитвам. Приблизно 1,5 години спільно роздумуємо над Божим словом, яке ми мали б в неділю дати своїм вірним як духовну страву. Останнім часом ми читаємо Життя мучеників перших трьох століть. Тут дуже цінними є діалоги, як проповідь перед мученицькою смертю, в яких ці мученики відважно свідчили про Христа і основні правди віри. Звісно, що і в даний час є багато мучеників на територіях, де є іслам, буддизм, комунізм… І їх свідчення є великим вкладом. Але досі ми не знайшли літературу, де б так детально були записані діалоги і описана мученицька смерть, а також і чуда, які Ісус робив через цих свідків-мартирес.

Це живе християнство героїв віри – дійсно прихований скарб. Зокрема, ми черпаємо інформацію з 12 томів, які були написані в кінці 16-го століття. Це переклад з грецьких оригіналів, що походить з перших трьох століть. Крім життя мучеників, у цих книгах  знаходяться і свідчення інших свідків віри, які вірно наслідували Христа.

Що стосується молитви, ми молимося відповідно до Рим. 8, 26. Годину розділяємо по 15 хвилин, під час яких намагаємося перебувати в Божій присутності і переживати найосновніші правди з Божого слова. Нам йдеться про те, щоб бути в Христі і в Його Слові. Досвід з цією молитвою маємо вже 30 років. Умовою є не тільки особисте навернення, але і повнота прийняття Святого Духа, так як Його прийняли апостоли. Під час молитви ми стоїмо або клячимо, тримаючи руки вгору, що допомагає внутрішньому  зосередженню і віддаванню себе в даний момент Богу. До цього ми ведемо і наших учнів. Ми не наголошуємо на інтелектуальній, теологічній освіті, а швидше на формі учнівства.

Наші вірні практикують безперервну молитву т.зв. молитовних сторож. Створені чотири сторожі по  24 особи. Вони мають розділені 24 години дня і ночі, а по тижню групи чергуються так, що кожна група має завжди один тиждень молитовної мобілізації, а три тижні вільно. Завжди в свій тиждень вірні борються на молитвах за наперед оголошений намір.

У Православній Церкві підкреслюється Христове Воскресіння, в Західній Церкві – ще в тій правовірній – підкреслювалися Христові страждання і смерть. Віруючі, особливо під час Великого посту, під час т.зв. Святих годин переживають на молитвах Христове страждання, пов’язане, передусім,  з його останніми семи словами з хреста. (http://vkpatriarhat.org/?category_name=svjatkyvannja-nedili) Протягом цілого року ми намагаємося святкувати неділю тим, що переживаємо правди Христового воскресіння. Після 21:00 молимося годину, коли з допомогою трьох правд згадуємо реальність Христового воскресіння в ніч з суботи на неділю. (http://vkpatriarhat.org/?p=7235) Вранці з 5:00 до 7:00 переживаємо наступні правди, пов’язані з Христовим воскресінням (http://vkpatriarhat.org/?p=7247, http://vkpatriarhat.org/?p=7250). Тут є Боже слово, молитва і спів. До 9:00 цілу годину переживаємо правду зіслання Святого Духа (http://vkpatriarhat.org/?p=7254).Тоді  відбуваються спільні Богослужіння в храмі. Після обіду з 15:00 до 17:00 – 2-годинна зустріч з спільнотами, а також свідоцтва. Тоді вдома з 20:00 до 21:00 переживаємо правди, коли Христос з’являється апостолам, а потім апостолам з Томою. (http://vkpatriarhat.org/?p=7256) Віруючі, які мають телевізор, ні в неділю, ні в суботу ввечері його не дивляться. Протягом тижня дивляться мало, бо від 20:00 до 21:00 вся сім’я разом молиться або читає Святе Письмо, Життя мучеників чи співає релігійні пісні.

Також ми переконалися в надзвичайній корисності молитовних зупинок, тому сім разів на день коротко зупиняємося. Крім часу пробудження і часу перед сном, є 5 зупинок протягом дня – разом 7 разів (Пс. 119,164). У цій короткій зупинці о 9:00, 12:00, 15:00, 18:00, 21:00, зранку і перед сном молимося коротку молитву досконалого жалю і досконалої любові. Потім повторюємо Слово Життя (протягом 14 днів) – це один або два вірші зі Св. Письма. (http://vkpatriarhat.org/?p=12342)

Ми бачимо, що коли духовні пастирі почнуть спільно молитися і почнуть разом створювати братню спільноту на молитві, Божому слові і свідченні, то потім створять і живі спільноти зі своїх овечок, якими опікуються. Тоді Церква стане закваскою і отримає Божу силу, яку вже переважно втратила.

Ми усвідомлюємо правдивість слів одного Божого чоловіка, який сказав: «Якою є твоя молитва, таким є і твоє життя».

Дорогий брате в Христі, Ти просиш, щоб ми за Тебе молилися. І Ти також почни молитися за нас, а найбільше благословення дістанеш з цієї молитви Ти сам і ті душі, які Тобі повірені.

Пишеш, що маєш справжній намір більше молитися, а також молитися за свій народ. Бог послав Йону до Ніневії проголосити: «Ще 40 днів і Ніневія буде зруйнована». Але люди разом з їх царем каялися… Америка потребує мужів молитви, проповідників покаяння… Ми відчуваємо біль в серці, коли чуємо слово Америка. Краплею радості був Твій лист і Твоя щирість шукати Боже обличчя і боротися за свій народ, подібно, як Яків боровся з Господом біля Пенуїлу.

Хай Бог благословить Тебе, Твоїх близьких, ваших співбратів у служінні і душі, яким ви подаєте духовну поживу Божого слова.

В Христі,

Патріарх Ілля і брати в єпископському служінні.

Додаток:

Щодо Твоїх запитань:

У цій книзі можеш знайти конкретну інформацію про те, як масони захопили владу в Сенаті США і в конкретних міністерствах, а також те, яким способом ця масонська влада просовує план  ілюмінатів, тобто запровадження Нового Світового Порядку En Route to Global Occupation, by Gary H. Kah, Huntington House Publishers, ISBN 0-910311-711-8, Library of Congress Card Catalog Number 91-71072.

Один із прикладів торгівлі дітьми в Америці опублікував Reuters: http://www.reuters.com/investigates/adoption/#article/part1

Що стосується випадків викрадання дітей в США і в усьому світі, можеш знайти доступну інформацію на веб-сайті: http://www.antijujuagency.org/

Лист пастора тут  >>> http://vkpatriarhat.org/?p=19655

Завантажити: Відповідь пастору (23.3.2014)

Оберіть мову

Пошук

Gallery

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA for-you-jesus-ua voskreslyj-isus-vhodyt-cherez-osobystu-molytvu ua-voskreslyj-isuse ua-isus-chrystos-pomer-i-voskres ua-jesus-the-lamb-of-god

Календар

Листопад 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Жов    
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30  

Слово життя

«Якого видав Бог як жертву примирення, в Його крові, через віру, щоби виявити свою справедливість відпущенням гріхів колишніх»

Рим. 3,25 (від 19.11 до 03.12.2017)