Екс-Папа Франциск схвалив гомосексуалізм /пастирський лист/

Львів, 11 серпня 2013р.

 

На прес-конференції в літаку на шляху з Бразилії екс-папа Франциск Бергольо схвалив гомосексуалізм і тим на себе стягнув Боже прокляття – анатему згідно Гал. 1,8-9. Візантійський Вселенський Патріархат 2 серпня 2013р. оприлюднив цю анатему перед цілим християнським світом.

Бергольо сказав: «Якщо хтось є геєм, але шукає Бога і має добрі наміри, то хто я, щоб його судити?». Маніпуляція з Божим словом з метою вбити правду і Божий закон, який засуджує гріх, є злочином проти Бога. Святий Василій пише: «Той, хто займає уряд, а тим самим має обов’язок навчати Божих законів і називати гріх гріхом, але не робить цього, той вбиває душі і його чекає покарання вбивці.»

Франциск Бергольо заявив: «Хто я, щоб судити геїв?» У теперішній час, коли глобально ліквідуються Божі і моральні закони та узаконюється злочинне гендер-збочення та масове викрадання дітей, ця підступна фраза є злочином проти людей і проти Бога. Бог називає гомосексуалізм гріхом і гидотою, і поєднує його з карою дочасного і вічного вогню. Бергольо повинен був швидше задати питання: Хто я такий, щоб дозволити собі скасувати Божий закон?

Своїми словами підтвердив, що уряд Найвищого Пастиря займає незаконно. Вже 3 роки тому за єдність з єресями на кардинала Бергольо була оприлюднена Божа анатема.

Фразою «Якщо хтось є геем» він схвалює сучасну гендерну ідеологію. Вона скасовує людську природу чоловіка та жінки, і вводить нові гендер-типи – гомосексуалісти, лесбіянки, трансгендери…

Ці злочини і абсурди екс-папа повністю приймає, а тим самим схвалює. Всупереч цьому, реальність така, що жодна людина не народжується геєм, але народжується як чоловік або жінка. Якщо в когось почнуть проявлятися  гомосексуальні нахили, то це має дві причини. Або його предки вчинили гріх проти Першої Божої заповіді, і він успадкував прокляття, яке проявилося тим, що нечистий демон опанував психіку і фізіологію дотичного. Або ця ідеологія була людині нав’язана. Тим, що вона повірила цьому і вчинила злочин, що суперечить природі, порушила свою психіку і демон опанував її сексуальність і волю.

Екс-папа ігнорує основну річ, що гомосексуалізм є демонічною одержимістю. Він вимагає, щоб цю одержимість респектували як природу людини. На основі цієї брехні він створює умови, щоб гомосексуалізм з нечистими демонами без перешкод масово поширювався. Бергольо фактично заперечує визволення і зцілення з цього відхилення. Лицемірно приховує, що той, хто чинитиме правдиве покаяння, буде з цього рабства звільнений і зцілений. Але основною умовою є те, що особа повинна називати гріх гріхом.

Екс-папа неправильно розмежовує відмінність між гомосексуальними нахилами і гомосексуальними актами. Він визнає, що гомосексуальні акти є гріхом, але гомосексуальні нахили начебто треба  поважати як нову природу. Якщо людина повірить цій брехні, то ніколи не буде визволена від нечистого демона і брехливої ідеології. Фактично ця гендерна ідеологія стверджує, що ніхто не може бути звільнений від гомосексуального демона. Хто повірить брехливим теоріям, опиняється поза реальністю. Така особа думає, що начебто має право вибирати, чи хоче бути чоловіком чи жінкою, або якимось гендером. Демон не є ні чоловіком, ні жінкою, але гендером.

Ісус в Євангелії виганяв цих нечистих демонів. Він не робив їм рекламу, як фальшивий папа Бергольо, що видає себе милосердним до людей, але насправді є милосердним до демонів.

Ті геї, які відмовляються чинити правдиве покаяння і не називають гріх гріхом, насправді не шукають Бога і не мають добрих намірів. Сказати, що їх мають – це демагогія екс-папи Бергольо. Масони і наддержавні владні структури нав’язують геям думку, що їх збочення є т. зв. невинною сексуальною орієнтацією, а не одержимістю нечистим духом. Вершиною всього є те, що цю брехню разом з глобальними демагогами та ідеологами редукції людства також пропагує екс-папа Бергольо. Цим заперечує Боже слово, всю Церковну Традицію, а також суть християнства.

Це – лицемірство обманювати одержимих людей, які потребують Ісусового визволення і зцілення, що їхні схильності не є жодним злом і жодною небезпекою, і що вони зовсім не мусять прикладати зусиль, щоб боротися проти цих думок і почуттів. Тоді закономірно, що таке ставлення призведе до толерантності до нечистих демонів, а потім і до нечистих вчинків.

В Україні в УГКЦ кардинал Гузар ще в 2006 році схвалив гомосексуалізм у своїй книзі «Бесіди з Блаженнішим Л. Гузаром. До постконфесійного християнства». Гомосексуальні збочення він лицемірно назвав любов’ю. Мабуть, сьогодні УГКЦ під керівництвом кард. Гузара і монс. Шевчука буде маніпуляційно пояснювати, що псевдо-папа у своєму висловлюванні про схвалення гомосексуалізму ніби то так не думав. Однак цей жест Франциска Бергольо не є єдиним.

Призначений Франциском новий директор Ватиканського банку, архиєпископ Рікка, є геєм. В Уругваї, де він працював у нунціатурі, ще у 1999 році стався публічний гомосексуальний скандал. На цю реальність звернула увагу італійська газета «L’Espresso». Moнс. Рікка також є управителем будинку для проживання єпископів. В цьому домі тепер живе Рікка і Франциск. (http://espresso.repubblica.it/dettaglio/papa-francesco-e-la-lobby-gay-in-vaticano/2211434)

25 травня 2013р. в Генуї відбувся похорон священика-гомосексуаліста, який проводив кард. Баньяско. Тут публічно в епітрахилях кольорів веселки, яка є символом гомосексуалістів, співслужили священики-геї. Кардинал навіть уділяв Св. Причастя і двом відомим транссексуалістам. На цей скандал Франциск мовчав, а тим самим фактично його схвалив.

На зустрічі молоді в Ріо-де-Жанейро він обіймався з  майже голими індіанцями та індіанками. Головним хореографом літургійної, музичної і танцювальної програм був чоловік, відомий тим, що позував в гей-журналах.

Всі щирі християни і люди доброї волі сьогодні повинні виступити проти духу гендер-гомосексуалізму. Він пов’язаний з викраданням і мученням дітей, та з глобальною редукцією, тобто автогеноцидом народів. На жаль, екс-папа Франциск в цей історичний час скоїв злочин проти Бога, Церкви і людства. Кожен католицький єпископ, священик і простий віруючий повинен внутрішньо відділитися від цього апостола з духом Юди. Хто слухає апостата Бергольо, той через фальшивий послух також стягує на себе Божу анатему – прокляття. Священик, який залишається вірним католицькій традиції, яку представляли папи протягом майже двох тисячоліть, не може сьогодні в Літургії  згадувати ім’я відпалого папи Франциска.

Священик, який надалі буде згадувати в Літургії ім’я екс-папи Франциска, тим оприлюднює свою єдність з апостазією, і на нього також лягає Боже прокляття – анатема. Віруючі, які не перестерігають священика і підпорядковуються його духу, також є під духом Божої анатеми – прокляття. Тут є тільки одне рішення: справжнє покаяння, відділення від духа єресі, синкретизму й аморальності, які репрезентує псевдо-папа Франциск Бергольо.

У цьому ювілейному році, коли Україна святкує віднову свого Хрещення, наші вірні Української Правовірної Греко-Католицької Церкви (УП ГКЦ) напередодні свята Різдва Святого Івана Хрестителя відновили на Дніпрі в Києві своє хрещення (відео http://bcp-video.org/?p=2563#more-2563). Це аналогічно зробили і решта вірних в день свята св. Володимира 28 липня 2013р. (відео http://bcp-video.org/?p=2608#more-2608).

У цей історичний час ворота пекельні (Мт. 16,19) прагнуть знищити Христову Церкву через єресі, синкретизм і легалізацію гомосексуалізму. Тут йдеться про ліквідацію Божих законів та всіх моральних і християнських цінностей. Апостатична ієрархія на чолі з кард. Гузаром і монс. Шевчуком мовчать на узаконення гомосексуалізму та викрадання дітей ювенальною юстицією. Вони, навпаки, підтримують систему т.зв. прийомних сімей, яка також має служити цьому злочинному механізму.

На противагу цьому, правовірні католики взяли участь в десятках маніфестацій за захист дітей, збереження моральних цінностей і за порятунок українського народу. Візантійський Вселенський Патріархат бореться за збереження усіх моральних цінностей і правд віри, за які вмирали мільйони мучеників. Вказує на зраду найвищих представників ієрархії. Крім того, Патріархат і єпископи Правовірної Католицької Церкви відважно закликають: рятуйте дітей і український нарід від зради, яка пов’язана з самознищенням Церкви і народу.

Україна в ці дні стоїть перед історичним рішенням: або буде збережена державна незалежність, або настане автогеноцид народу у в’язниці ЄС. Візантійський Вселенський Патріархат в цьому ювілейному році Хрещення Русі-України закликає до молитов: Хай буде переможений демон гомосексуалізму і ювенальної юстиції вірою і відвагою українців, які вірні Богу і Його законам.

За Бога і Україну!

 

+ Ілля

Патріарх ВВП

 

+ Маркіян, ЧСВВр

Архиєпископ УП ГКЦ

 

Завантажити: Екс-Папа Франциск схвалив гомосексуалізм /пастирський лист/

Оберіть мову

Пошук

Gallery

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA for-you-jesus-ua voskreslyj-isus-vhodyt-cherez-osobystu-molytvu ua-voskreslyj-isuse ua-isus-chrystos-pomer-i-voskres ua-jesus-the-lamb-of-god

Календар

Листопад 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Жов    
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30  

Слово життя

«Якого видав Бог як жертву примирення, в Його крові, через віру, щоби виявити свою справедливість відпущенням гріхів колишніх»

Рим. 3,25 (від 19.11 до 03.12.2017)