Archive for Серпень, 2019

Ортопраксія проти «Амазонії» – частина 3

27.07.2019

На початку 1960-х років розпочалася інвазія неопоганства і неомодернізму. Але, не зважаючи на це, ІІ Ватиканський Собор відкинув покаяння і Духа правди та через аджорнаменто відкрив Церкву для духа світу. Тому постсоборний дух не застерігав ні від інвазії поганського індуїзму з йогою, ні від аморальності. Без Собору сьогодні не міг би відбутися і Синод про Амазонію, який веде вже до повного переходу на неопоганську церкву антихриста, на антицеркву Нью Ейдж.

Перша Заповідь Декалогу забороняє поганство і його практики.

Питання Синоду про Амазонію та целібат

1.08.2019

В даний час псевдопапа Франциск, особливо через Синод про Амазонію, планує викликати такий хаос, з якого Церква не вибереться навіть протягом наступних 50 років!

Синод про Амазонію не лише відкриває двері для духа поганства, але й хоче внести його безпосередньо до Святої Літургії. Водночас фразами про збагачення традиціями тубільців Синод добивається легалізації чаклунства, тобто сатанізму, в Католицькій Церкві. На противагу цьому, в Африці єпископи написали пастирський лист проти чаклунства та масонів. Через це правовірні африканські християни опинились у контроверсійній позиції щодо Бергольйо. При тому в Африці не мають проблем із целібатом і священиків там достатньо.

Проповідь Патріарха Іллі на празник Успіння Пресвятої Богородиці

Пресвята Богородиця була охоронена від смерті і була взята з душею і переміненим тілом до неба. Слово Боже каже: «Відплата за гріх – смерть» (Рим. 6,23). Ми всі засуджені на смерть. Всі, бо ми народилися в грісі і носимо в собі темне спадкоємство від наших прабатьків Адама і Єви – первородний гріх, який тягне нас до того, щоб ми грішили. Тому кожна людина мусить боротися з цим коренем гріха, мусить зрікатися себе. Пресвята Богородиця була охоронена від первородного гріха через заслуги Ісуса Христа. Вона була охоронена і від кари смерті за гріх. Отож її не стосувався цей закон смерті: відплата за гріх – смерть. Східна Традиція говорить, що Пресвята Богородиця не померла, але уснула і була взята на небо. Боже слово каже, що святий пророк Ілля був узятий у вогненній колісниці на небо. Також апостол Павло у Посланнях до Коринтян і Солунян пише, що ті, які діждуться другого приходу Ісуса Христа і залишаться Йому вірними, будуть взяті до неба, не зазнають смерті, але будуть перемінені:

Дух II Ватиканського Собору і дух Синоду про Амазонію тотожні

24.07.2019

Документи ІІ Ватиканського Собору і Синоду про Амазонію просувають скасування Першої Заповіді Декалогу. Але ідолопоклонство ‒ це найважчий гріх, як стверджує і святий Тома Аквінський. Воно включає синкретизм і т.зв. міжрелігійний діалог.

Якщо розглянемо цитати з документів ІІ Ватиканського Собору та цитати з Instrumentum Laboris (робочого документа) Синоду про Амазонію, то побачимо, що в них є той самий дух і та сама дорога апостазії.

Слово життя Рим. 7,22-23 (від 25.08. до 8.09.2019)

«Мені бо милий, за внутрішньою людиною, закон Божий,

але я бачу інший закон у моїх членах, який воює проти закону мого ума

і підневолює мене законові гріха, що в моїх членах.»

Роздуми над Словом життя Рим. 7,22-23

«Мені бо милий, за внутрішньою людиною, закон Божий, але я бачу інший закон у моїх членах, який воює проти закону мого ума і підневолює мене законові гріха, що в моїх членах»

 У вірші 20 написано: «Коли ж я роблю те, чого не хочу, то тоді вже не я його виконую, але гріх, що живе в мені». Тут сказано, що в кожному з нас є первородний гріх, тобто «стара людина». Він нами маніпулює і є причиною рабства, в яке потрапляє людина. Це сумна спадщина прабатьків. Ця духовна отрута, насіння диявола, має програму утримувати нас незалежними від Бога. З Божого слова ми дізнаємось, що її сила полягає в законі гріха. У вірші 23 сказано: «Але я бачу інший закон у моїх членах, який… підневолює мене законові гріха».

Тут сказано також про закон нашого розуму, тобто про совість ‒ голос Божий в нас. Проти нього бореться закон гріха. Закон встановлюється там, де явище періодично повторюється. Таким чином гріх стає поневолюючою силою. Це об’єктивна реальність у кожної людини, незалежно від того, усвідомлює вона це чи не усвідомлює, або не хоче усвідомлювати. Тут вказано на внутрішню боротьбу вищого з нижчим ‒ духовного з плотським.

Брошура “Листи з УА 9/2019”

«А вишній Єрусалим – вільний, він мати всім нам.» (Гал. 4,26)

Завантажити: Брошура “Листи з УА 9/2019” формат doc, формат pdf (версія для друку)

– Слово Патріарха Іллі про подвійну несправедливість; – Первородний гріх і визволення у Христі (1 частина); – Первородний гріх і визволення у Христі (2 частина); – Дух II Ватиканського Собору і дух Синоду про Амазонію тотожні; – Ортопраксія проти «Амазонії» ‒ частина 3; – Ортопраксія проти «Амазонії» ‒ частина 4; – Питання Синоду про Амазонію та целібат; – Питання папства; – Почитання Матері Божої; – Страсбурзький меморандум та Синод про Амазонію;
– Свідчення про вислухану молитву;
– Роздуми над Словом життя Рим. 7,22-23; – Роздуми над Словом життя Рим. 7,24-25

Ортопраксія проти «Амазонії» – частина 2

22.07.2019

Вже добре відомо, що Instrumentum Laboris (робочий документ) Синоду про Амазонію ‒ це навмисна ліквідація християнства. У ЗМІ авторитетні особи назвали його єрессю, апостазією і безумством! Прийшов час, щоб кожен священик і єпископ перестав в Літургії згадувати ім’я єретика і робив все для його усунення з папського уряду, який він займає незаконно. Ще рік тому архиєпископ К.М. Вігано закликав до відставки Бергольйо.

Слово Патріарха Іллі на свято Преображення Господнього

«Ісус узяв Петра, Якова та Йоана, його брата, повів їх окремо на високу гору і преобразився перед ними: обличчя Його засяяло, наче сонце, а одежа побіліла, наче світло. І ось з’явилися їм Мойсей та Ілля і з Ним розмовляли. Озвавсь Петро й каже до Ісуса: “Господи, добре нам тут бути! Як хочеш, розташую тут три намети: один для Тебе, один для Мойсея і один для Іллі.” Він говорив іще, аж ось ясна хмара огорнула їх і з хмари стало чути голос: “Це  Син мій улюблений, що я Його вподобав: Його слухайте!”» (Мт. 17,1-5)

Три учні, Петро, Яків та Іван були свідками преображення Ісуса на горі Тавор у Галілеї. Їх осліпило сіяння Ісусового Божества. Для них це був великий досвід. В кінці 16 глави Ісус говорить: «Істинно кажу вам: є деякі між тут присутніми, що не зазнають смерті, аж поки не побачать Сина Чоловічого, що йде у своєму Царстві» (Мт. 16,28). На горі Тавор учні побачили сіяння Ісусової слави.

Ортопраксія проти «Амазонії» ‒ частина 1

20.07.2019

Програма Синоду про Амазонію, що просувається псевдопапою Франциском і його співпрацівниками, веде до самознищення Церкви. Йдеться про прийняття духа поганства, пов’язаного з аморальністю і псевдодуховністю, яка приховано поклоняється сатані. У короткому листі під назвою «Злоякісна пухлина німецької теології в Церкві», а також у листі «II Ватиканський Собор був і є єретичним» коротко вказано на два отруйні корені, якими є модернізм і синкретизм. Водночас повторно поставлена вимога відставки єретичного папи та обрання правовірного. Його першочерговим завданням буде реформа Церкви через правдиве покаяння.

IІ Ватиканський Собор був і є єретичним

15.07.2019

Ісус каже: «Дерево пізнається по плодах; погане дерево не може приносити добрих плодів» (пор. Мт. 7,18). Внаслідок реалізації документів II Ватиканського Собору, передусім під гаслом «пошана до інших релігій», дійшло до масового поширення поганства в християнських народах. Багато настоятелів почало запрошувати у свої монастирі буддистів та індуїстів. Ця псевдомісія, побудована на синкретизмі ІІ Ватиканського Собору, є бунтом проти Бога. Вона принесла з собою інвазію псевдокультури, за якою є дух наркоманії та сексуальних збочень. По суті йдеться про пошану до демонів і сатани! Аджорнаменто проповідує іншого Ісуса, іншого духа та інше євангеліє (пор. ІІ Кор. 11,4).

Слово Патріарха Іллі на свято Макавейських мучеників

Дуже гарним прикладом вірності Богу і Його заповідям є сім Макавейських мучеників і їхня мати. У другій книзі Макавеїв, у 7 главі, написано: «Сталось також, що семеро братів з матір’ю були разом схоплені. Цар повелів катувати їх бичами та воловими жилами, щоб заставити їх їсти заборонену свинину, …щоб переступили батьківські закони». Як реагували полонені? Один з братів сказав від імені всіх: «Про що хочеш нас питати? Що хочеш від нас знати? Ми готові радше вмерти, ніж переступити батьківські закони. А батьківські закони були Божими законами». Цар розгнівався на таку мову і наказав розпалити ґрати і котли. Коли вони були розпалені, наказав тому, що говорив, вирізати язик, здерти шкіру з голови, як це роблять скіфи, і покалічили його. Інші брати та матір мусіли на це все дивитися. Потім наказав, щоб його, цілого скаліченого, але ще живого, принесли на вогнище і пекли на ґратах. Коли з ґрат ішов густий дим, решта братів з матір’ю підбадьорювали один одного, що також гідно помруть. Сказали собі: «Господь Бог дивиться згори й направду укріпить нас, як це Мойсей був ясно об’явив у пісні: „Бог укріпить своїх слуг!ˮ».

Оберіть мову

Пошук

Gallery

ua-the-duty-of-mission ua-the-essence-of-holiness ua-god-wants-us-to-obey-him-of-our-own-free-will ua-god-is-seeking-the-souls ua-salvation-is-in-christ-alone ua-the-moment-of-resurrection-confirmed

Календар

Серпень 2019
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лип   Вер »
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Слово життя

«Нещаслива я людина! Хто мене визволить від тіла тієї смерті? Дяка хай буде Богові (що це вчинив) через Ісуса Христа, Господа нашого! Отже, то я сам служу розумом законові Божому, а тілом ‒ законові гріха.»

Рим. 7,24-25 (від 8.09. до 22.09.2019)