Archive for Червень, 2019

Коментар до «Проголошення правди…» кард. Р. Берка, єпископа А. Шнайдера та інших

18.06.2019

Необхідно оцінити відвагу авторів «40-ка пунктів» у проголошуванні правди і вказуванні на сучасні єресі та помилки. У заяві вони згадують про незмінні істини ‒ догми, що стосуються захисту віри і Божих законів. Перше і друге в даний час ставиться під сумнів, при чому прямо з Ватикану. Сучасний єретичний, а тому і недійсний, папа Франциск систематично руйнує фундамент віри і моралі. Ще перед ним цей процес поступового духовного зламу розпочав ІІ Ватиканський Собор. Слідом за цим Іван Павло II у 1986 році в Асижі реалізував єресь синкретизму, що міститься в Nostra aetate.

Слово Життя 1Йо. 3,22 (30.6. до 14.7.2019)

«І що б ми не просили, одержуєм від Нього,

бо заповіді Його бережемо і чинимо те, що Йому вгодне»

Роздуми над Словом Життя 1Йо. 3,22

«І що б ми не просили, одержуєм від Нього,
бо заповіді Його бережемо і чинимо те, що Йому вгодне»

Сказано, про що попросимо, одержимо. Чому? Бо заповіді Його бережемо і чинимо те, що Йому вгодне.

Перед цим, від 18 вірша, апостол Йоан вказує на необхідність щирості серця перед Богом і пише: «Дітоньки! Не любімо словом, ані язиком, лише – ділом і правдою. З цього ми спізнаємо, що ми від правди, і заспокоїмо перед ним серце наше; коли б нас обвинувачувало серце: Бог більший, ніж наше серце, і він усе знає. Любі! Коли серце не винує, то ми маємо довір’я перед Богом».

У цьому слові життя наголошується, що ми одержимо те, чого просимо. Умовою для того, щоб наші прохання були вислухані, є зберігати Його заповіді і чинити те, що Йому вгодне.

Брошура “Листи з УА 7/2019”

«Христе Боже наш, визнаємо, що Ти Бог у тілі,

скритий для зору під видом хліба!»

Завантажити: Брошура “Листи з УА 7/2019” формат doc, формат pdf (версія для друку)

– Пастирське послання (Вознесіння, 6.06.2019);
– Франциск змінив молитву «Отче наш»; – Заклик до покаяння для польських єпископів і священиків; – Коментар до «Проголошення правди…» кард. Берка, єпископа А. Шнайдера та інших; – Анатема ‒ захист Євангелія і кара за єресі; – Відставка Фрaнциска і його лжепророк Шнайдер;
– ДУХОВНІ ПОРАДИ: Яке наше завдання? Як старість стає цінною в Божих очах? Добрий приклад;
– Свідчення: Рятівний автомобіль;
– Роздуми над Словом життя 1Йо. 3,22; – Роздуми над Словом життя 1Йо. 3,24

Анатема ‒ захист Євангелія і кара за єресі

20.06.2019

Що таке анатема згідно Святого Письма? Це виключення з Містичного Тіла Христового – Церкви – за проповідування іншого євангелія (Гал. 1,8-9). Інше євангеліє ‒ це єресі, які нищать суть спасительної віри.

Під терміном «Церква» мається на увазі зовнішня структура, тобто церковна організація, а водночас і внутрішній організм ‒ Містичне Тіло Христове.

Заклик до покаяння для польських єпископів і священиків

4.06.2019

Шановні польські єпископи і священики!

У Польщі був знятий документальний фільм про сексуальне насильство всередині Церкви. Вийшла на поверхню і провина Івана Павла II у приховуванні цих злочинів. Сучасна інвазія гомосексуалізму та зловживання всередині Церкви є плодом єресей і синкретизму. Про це свідчить Святе Письмо. Цитата з послання до Римлян (1,25-27): «Вони замінили Божу правду на неправду і честь віддавали і служили створінню радше, ніж Творцеві… За це ж і видав їх Бог пристрастям ганебним… Чоловіки, полишивши природні вживання з жінкою, розпалилися своєю пожадливістю один до одного, чинячи ганьбу чоловіки на чоловіках». Коротко кажучи: єресі + неопоганство = гомосексуалізм.

Слово Патріарха Іллі на свято Пресвятої Трійці

Основна правда про Триєдиного Бога звучить: є один Бог у Трьох Особах. Три Божі Особи називаються Отець, Син і Святий Дух.

Через благодать хрещення в ім’я Отця, Сина і Святого Духа, ми покликані до того, щоб брати участь у житті Пресвятої Трійці: тут, на землі, в темряві віри, а після смерті ‒ у вічному світлі.

Це католицька віра, що ми поклоняємося одному Богу в Трійці і Трійці в єдності, не змішуючи осіб і не розділяючи єства. Інша є Особа Отця, інша ‒ Сина, інша ‒ Святого Духа. Але єдиним є божество, рівна слава і така ж вічна величність Отця, Сина і Святого Духа.

Святий Григорій Назіянський подає константинопольським катехуменам такий підсумок тринітарної віри: «Перш за все, збережіть мені цей цінний скарб, для якого я живу і борюся. З ним хочу померти. Він дає мені здатність зносити все зло і погорджувати усіма розкошами. Під цим скарбом я маю на увазі визнання віри в Отця, Сина і Святого Духа. Сьогодні вам його довіряю. В силі цього визнання сьогодні занурю вас у воду і з неї вас підведу. Я даю вам його за супутника і захисника на все життя… Як тільки я почав думати про єдність, вже занурений в сіяння Трійці. Як тільки почав думати  про Трійцю, вже знову мене захоплює єдність».

Франциск змінив молитву «Отче наш»

9.06.2019
На свято Зіслання Святого Духа

Франциск установив зміну в молитві «Отче наш» у проханні: «Не введи нас у спокусу». Він стверджував, що формулювання є неточним і створює враження, що Бог провокує людину грішити. Цікаво, що щось таке не прийшло на думку ні апостолам, ні мученикам, ні святим протягом століть. Нікому з них не прийшло на думку, що він сформулює «Отче наш» краще, ніж Господь Ісус.

Цією псевдоредакцією молитви «Отче наш» Франциск виявляє, що зовсім не знає суті боротьби за спасіння безсмертних душ. Це боротьба з родовищем зла, яке є всередині людини, і з духом зла ‒ з дияволом.

Роздуми над Словом Життя Гал. 5,13-14

«Ви бо, брати, покликані до свободи; аби тільки свобода ваша не стала приводом до тілесності; але любов’ю служіть один одному. Увесь бо Закон міститься у цій одній заповіді: Люби ближнього твого, як себе самого»

Апостол Павло говорить про свободу. Але і ліберальні теологи та різні духовні хитруни чи релігійні ошуканці зловживають свободою для здійснення беззаконня. Апостол нас застерігає, щоб наша свобода не стала приводом для тілесності – для пропагування себе, свого егоїзму; але ми повинні в любові служити один одному.

Далі апостол каже, що весь Закон міститься в цих словах: «Люби ближнього твого, як себе самого». Усвідомлюймо це часто і реалізуймо це. Любити ближнього означає жертвуватися за нього, прагнути, щоб він був спасенний, намагатися донести йому Божу правду про спасіння та вести його до навернення і прийняття Святого Духа, щоб він міг жити, ходити в Святому Дусі – так, як стараюсь робити і я. Це справжня любов. Так я люблю свого ближнього, як самого себе. Я хочу бути спасенний, я хочу мати вічне життя, хочу бути щасливим тут, на землі, і після смерті, а цього бажаю і моєму ближньому.

Слово Життя Гал. 5,13-14 (від 16.06 до 30.06.2019)

«Ви бо, брати, покликані до свободи;

аби тільки свобода ваша не стала приводом до тілесності;

але любов’ю служіть один одному.

Увесь бо Закон міститься у цій одній заповіді:

Люби ближнього твого, як себе самого»

«Нагадає все, що Я сказав вам»

Святий Дух нагадає нам все, що Ісус говорив. Але не для того, щоб ми дискутували про це, теоретизували і розчленовували, як у морзі, але без Духа Божого, тільки своїм розумом, який поставимо за найвищу норму. Так ми врешті дійшли б туди, куди дійшла славна німецька теологія. Що сьогодні роблять ці німецькі теологи? Просовують ісламізацію, але що найгірше ‒ проповідують єресі, які поставили під сумнів усі правди християнської віри. Один їхній кардинал, який тепер перебуває в Римі, є явним єретиком, а другий є пропагатором «шлюбів» гомосексуалістів у храмах. До чого докотились славні мудрагелі, німецькі інтелектуали, з їхнім знаменитим Тюбінгеном та іншими університетами, де буквально «проціджували» різні правди, та без Святого Духа, без Його проводу, але в дусі світу, в дусі пихи, так, щоб це подобалося, щоб було на високому рівні, але простоту Євангелія, життя, яке є в ньому ‒ вбили. Сьогодні по цілому німецькому народі бачимо плоди. Ганьба. Потрійна ганьба! Хто буде каятися? Коли нарешті признають правду? Коли нарешті визнають: «Ми були обманені, не вірили Богу,

«…І проситиму Я Отця, і дасть Він вам іншого Утішителя, щоб з вами був повіки, Духа істини» (Ів. 14,16-17)

«Якщо любите ви Мене, то Мої заповіді берегтимете. І проситиму Я Отця, і дасть Він вам іншого Утішителя, щоб з вами був повіки, Духа істини, якого світ не може сприйняти, бо не бачить Його і не знає. Ви ж Його знаєте; бо перебуває Він з вами, і буде в вас» (Ів. 14,15-17). Ісус каже: «Якщо любите ви Мене…». Це умова. І продовжує: «Я упрошу Отця», Я ‒ Ісус. Він це каже. «І Він ‒ Отець, ‒ дасть вам іншого Утішителя, щоб з вами був повіки, Духа істини». Дух правди, Святий Дух, Заступник ‒ Він «заступається за нас стогонами невимовними», як сказано у 8 главі послання до Римлян: «Про що бо нам молитися як слід, ми не знаємо, але сам Дух заступається за нас стогонами невимовними». Отож, Ісус поросить Отця, а Отець дасть Духа правди, Духа Святого.

Оберіть мову

Пошук

Gallery

ua-the-duty-of-mission ua-the-essence-of-holiness ua-god-wants-us-to-obey-him-of-our-own-free-will ua-god-is-seeking-the-souls ua-salvation-is-in-christ-alone ua-the-moment-of-resurrection-confirmed

Календар

Червень 2019
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Тра   Лип »
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Слово життя

«Хто Його заповіді зберігає, той і перебуває в Нім, а Він у ньому; і ми знаємо, що Він у нас перебуває, від Духа, що його Він дав нам»

1Йо. 3,24 (від 14.7. до 28.7.2019)