Archive for Квітень 12th, 2019

Жертва на примирення з Богом

У одній книжечці була коротка історія: молода монахиня в Італії хотіла стати жертвою на примирення з Богом. Вона склала обітницю і жертвувалася за конкретні наміри. Потім прийшло терпіння ‒ її паралізувало, але вона все мужньо зносила, усвідомлюючи, що це і для неї необхідна дорога очищення. Одночасно терпіння і постійні болі мотивували її жертвувати все за спасіння душ, за місії. Хтось може запитати: Отож тепер маємо випрошувати, щоб Бог дав нам якусь хворобу і зробив нас каліками? Реальність така, що коли у терпіннях не будемо з відданістю молитися, то на кінець станемо товариством нарікальників або іпохондриків, які потім повиробляють собі наступні хвороби. В цьому не полягає сенс жертви. Якщо Бог хоче дати хворобу, то, звісно, треба прийняти її без нарікання. Але Бог хоче, щоб ми використовували здоров’я, яке маємо, і віддали його на служіння Богу. Він хоче, щоб ми шукали Його обличчя і саме на молитві змагалися за єдність з Ним. Маємо бути вдячними Богу за здоров’я, але коли Він зішле на нас терпіння, треба прийняти його як жертву примирення. Однак коли людина хвора, то опиняється під певним тиском: або прийме хворобу і довіриться Божій волі, або відкине це і буде бунтівником. Але набагато більша жертва є коли людина здорова, не має жодної хвороби, але добровільно на молитві постійно виходить з байдужості та знову і знову входить до Божої присутності. Спочатку це важко, але це такий солодкий хрест, який дає Бог.

Оберіть мову

Пошук

Gallery

ua-the-moment-of-resurrection-confirmed ua-live-in-intimate-communion-with-jesus ua-the-blood-of-jesus-cleanses-us-from-every-sin SONY DSC ua-what-did-jesus-do-for-you isus-i-sjogodni-duchovno-prychodyt

Календар

Квітень 2019
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30  

Слово життя

«Коли ж роблю те, чого не хочу, то я згоджуюсь із Законом, що він добрий. Тепер же не я те чиню, а гріх, що живе в мені.»

Рим. 7,16-17 (від 21.04 до 05.05.2019)