Archive for Березень, 2019

Час антихриста

Хочемо повернутися до здорового правовірного апостольського вчення, яке проповідували, яким жили і за яке вмирали святі апостоли, вчителі Церкви і мученики.

В Європі сьогодні були повалені Божі закони. Замість Декалогу, на якому була побудована вся європейська культура, була просунена Лісабонська угода з антизаконами.

В цей апокаліптичний час, коли замість Бога був висунений культ людського еґо, ми сьогодні живемо. Але це обожнювання не приносить людині щастя, а веде її по похилій дорозі до самознищення ‒ дочасного і вічного. Людина, яка стане рабом пристрастей, не хоче приймати об’єктивну правду про те, що робить зло, що шкодить собі та іншим. Ця культура смерті, яка відкидає Бога і Його закони, відмовляється називати гріх гріхом, зло злом, і руйнує всі моральні принципи. Ми живемо в час, коли дітей морально розбещують вже в дитсадках, а школа, замість того, щоб готувати до відповідального життя, деморалізує і програмує смерть. Культура і всі ЗМІ служать духу брехні. Повторюю: ми живемо в апокаліптичний час.

Заклик єпископу Шнайдеру

18.03.2019

Шановний пане єпископе!

Ви публічно звернули увагу на єретичне формулювання в заяві, підписаній Франциском в Абу-Дабі. Ви правдиво підкреслили, що фраза про мудру Божу волю і різноманіття релігій «викликає суперечності та єретичні інтерпретації».

Слово життя Рим. 7,5-6 (від 24.03 до 07.04.2019)

«Бо коли ми були в тілі, гріховні пристрасті, розбуджені Законом,

діяли в членах наших, щоб приносити плід смерті.

Тепер же ми звільнені від Закону, умерши для того, що нас тримало,

немов в’язнів, щоб служити в обновленні Духа, а не згідно зі старим Законом.»

Роздуми над Словом Життя Рим. 7,5-6

«Бо коли ми були в тілі, гріховні пристрасті, розбуджені Законом, діяли в членах наших,
щоб приносити плід смерті. Тепер же ми звільнені від Закону, умерши для того, що нас тримало,
немов в’язнів, щоб служити в обновленні Духа, а не згідно зі старим Законом»

Якщо людина відкидає Господа Ісуса як Спасителя і Того, хто звільняє з-під влади гріха, то в людині діють пристрасті, які Закон не перемагає, а, навпаки, розбуджує. Так що Закон є неефективний у боротьбі з пристрастями. Він правдиво називає зло злом і брехню брехнею, а також вказує на покарання, але не дає сили. Пристрасті, які породжує гріх в нас, приносять плоди смерті.

Далі Писання говорить, що коли ми умерли для того, що нас тримало, то цією смертю ми були звільнені від Закону. Тут не йдеться про фізичну смерть, але про внутрішнє з’єднання з Ісусовою смертю на хресті через співрозп’яття та реалізацію суті Хрещення, якою є занурення до Христової смерті. Саме в цій внутрішній смерті, тобто в цій єдності з розп’ятим Христом, який Своєю смертю переміг смерть гріха, також виконуються вимоги Закону. Самі ми не можемо їх виконати. Через з’єднання з Христовою смертю ми можемо служити, тобто цілком даватися Богу в новому житті. Тоді Божий Дух, який брав участь у воскресінні Христа, діє також в нас, щоб це нове життя в нас зростало.

Єретики і апостати Німеччини

17.03.2019

На зборах німецьких єпископів 11-14 березня в Лінгені були представлені пропозиції щодо прийняття контрацепції, статевого співжиття поза подружжям, гомосексуальних відносин та гендерної теорії. Цілком очевидно, що це абсолютно протирічить досі існуючому вченню Церкви. Німецькі єпископи не беруть під увагу реальність смерті, Божого суду і вічності. Вони цинічно скасовують Божий закон і Заповіді, які є дорогою до спасіння. Їх стосуються Ісусові слова: «„Я не знаю вас; геть від Мене, всі ви, що чините неправду!ˮ Там буде плач і скрегіт зубів!» (Лк. 13,27-28).

Схвалювання гріха буде відбуватися під час серії зустрічей єпископів, які отримали назву «Дорога синодну» (примітка: до пекла). Про це заявив голова  Німецької єпископської конференції кард. Рейнхард Маркс, коли сказав, що більшість єпископів вимагає змін в сексуальній моралі, і додав: «… Далі вже так не може продовжуватись…».

Коментар: Дійсно, далі вже так не може продовжуватись, бо те, чого домагаються єпископи, не є християнським, але прямо демонським.

Франциск і єресі в Абу-Дабі

16.03.2019

Проголошення, підписане Франциском в Абу-Дабі, містило твердження: «Плюралізм і різноманітність релігій, кольорів шкіри, статей, рас і мов – це мудра Божа воля, з якою Він створив людських істот».

1. Цими словами Франциск стверджує, що мудрою Божою волею є плюралізм статей, що в сучасній добі розуміється не тільки так, що Бог сотворив чоловіка і жінку, але безліч різних статей. Це двозначне висловлювання дає повний простір для єресей, а водночас легалізує гендерну ідеологію. Це брутальний злочин проти Бога і людства!

2. Мудра Божа воля не встановила ніякого плюралізму релігій. Бог лише допускає поганство, демонів, зло, війни і злочини, але на кінець прийде справедливий Божий суд, а для багатьох – вічне засудження. А цього Бог не хоче, але поважає вільну людську волю. Божа воля така, щоб усі навернулися і вірою в Ісуса Христа були спасенні.

Гендер у час Великого посту-2019

14.03.2019

Шановні єпископи, священики і віруючі!

Зараз є час Великого посту, а його суттю є покаяння. Ісус ясно говорить – а це стосується кожного: «Якщо не покаєтеся, всі загинете!». А це дуже серйозна річ!

Сьогодні вирішується питання буття чи небуття не тільки християнства, але й чеського народу. Не робити те, що ми повинні робити – це великий гріх. На останньому суді Ісус скаже суворе слово: «І підуть ці у вічний вогонь». За що? «Чого ви не зробили одному з Моїх братів найменших – Мені також ви того не зробили».  

Пастирське послання на Великий піст

10.03.2019

В понеділок ми вступили в період Посту. В Сиропусну неділю в Євангелії було три тематики: про прощення, про піст і про скарб.

Тема прощення завжди актуальна. Майже щодня бувають ситуації, в яких хтось свідомо чи несвідомо скривдить нас, а перед нами стоїть Ісусова вимога прощати – так, як наголошується в молитві «Отче наш»: «Прости нам провини наші, як і ми прощаємо винуватцям нашим». Ісус наголошує на прощенні і вказує, що від нього залежить і те, щоб Бог простив нам. Він чітко каже: «Якщо ви простите людям, то і вам простить Небесний Отець». А з іншого боку: «Якщо ви не простите, то і вам Небесний Отець не простить ваших провин». Щоб дійсно прощати, ми повинні спочатку бачити свої провини щодо наших ближніх. Адже часто ми хочемо зробити добро, а в результаті з цього вийде або словесна образа, або зранення, яке ми не хотіли завдати. Ми часто в думках осуджуємо наших ближніх і за це навіть не каємося, тобто не визнаємо, що це гріх, ні перед собою, ні перед Богом, і не відділяємося від нього. Часто ми приймаємо неправдиву інформацію, яку некритично передаємо далі, і цим кривдимо невинних.

Брошура “Листи з УА 3/2019”

«Тож коли вмив вам ноги Я – Господь і Учитель, –
то й ви повинні обмивати ноги один одному. (Ів 13,14)»

Завантажити: Брошура “Листи з УА 3/2019″ формат doc,                                  формат pdf (версія для друку)

– Слово Патріарха Іллі про те, як Ісус умиває ноги апостолам
– Заклик до молитви – Свідчення про вислухану молитву
– ДУХОВНІ ПОРАДИ: – Ім’я Єгошуа; – «Я – Дорога, Правда і Життя»; – Виконуй Божу волю у відповідний час; – Перший етап очищення; – Боже виховання; – Мислення «старої людини»;
– Відповідь кард. Мюллеру на «Маніфест віри». – Франциск – панєретик. – Франциск і Dignitatis Humanae. – Назвати справжнім ім’ям Франциска і II Ватиканський Собор. – Францискові канонізації недійсні. – Франциск і дух II Ватиканського Собору. – «Не чини перелюбу» – Святе Письмо і Традиція. – Франциск – єретик, богохульник, чи може сатаніст? – Саміт Франциска у Ватикані. – Обман Франциска на саміті 21-24 лютого 2019 року. – Просімейна політика. – Роздуми над Словом життя Рим. 7,4. – Роздуми над Словом життя Рим. 7,5-6
...

Переможемо тільки покорою

Покора – це правда, і тільки покорою здобувається перемога. Протилежністю до покори є гордість. Вона проявляється так, що коли хтось скаже нам правду, ми образимося.

Але кожен з нас в годину смерті буде вести останній бій за спасіння своєї душі. Як вистоїмо? Тоді диявол неодмінно нападе. Тому вже тепер маємо знати, яку зброю він проти нас використовує, і де є наші слабкі місця, щоб бути готовими і щоб це не захопило нас зненацька.

Анатема на митрополита Б.Гудзяка

11.03.2019

Візантійський Вселенський Патріархат 11 березня 2019 року в пророчому і апостольському авторитеті проголосив анатему – виключення з Церкви – на Бориса Гудзяка. 18 лютого 2019 року Франциск призначив його митрополитом у Філадельфії в США.

Б. Гудзяк як президент УКУ у Львові (Україна) не тільки просував аморальний гендер, який є бунтом проти Бога і Божого закону. Він також незаконно окупує церковний уряд. Якщо відкине покаяння і помре в цьому стані, то буде як єретик навіки засуджений.

Слово життя Рим. 7,4 (від 10.03 до 24.03.2019)

«Так само й ви, мої брати, умерли для Закону тілом Христовим,

щоб належати іншому, воскреслому з мертвих,

щоб приносити плід Богові»

Оберіть мову

Пошук

Gallery

ua-the-moment-of-resurrection-confirmed ua-live-in-intimate-communion-with-jesus ua-the-blood-of-jesus-cleanses-us-from-every-sin SONY DSC ua-what-did-jesus-do-for-you isus-i-sjogodni-duchovno-prychodyt

Календар

Березень 2019
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лют   Кві »
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Слово життя

«Коли ж роблю те, чого не хочу, то я згоджуюсь із Законом, що він добрий. Тепер же не я те чиню, а гріх, що живе в мені.»

Рим. 7,16-17 (від 21.04 до 05.05.2019)