Archive for Лютий, 2019

Франциск і Dignitatis Humanae

11. 02. 2019

На ІІ Ватиканському Соборі (ІІ ВС) було непрямо проголошено і офіційно схвалено інше євангеліє та був прийнятий інший дух.

У чому суть Євангелія? Ісус є єдиний Спаситель! Усі люди згрішили і заслужили на вічне засудження. Через гріх людина втратила гідність Божої дитини і стала рабом зла та диявола. Але Бог зі своєї великої любові дав cвого Сина Ісуса Христа, який помер за нас на хресті. Хто повірить у Христа і прийме Його за свого Спасителя, отримає прощення гріхів, одержить в Христі визволення і стане Божою дитиною. Але первородний гріх далі діє в душі та знову затягує людину у рабство. Тому свободу Божих дітей необхідно утримувати через дотримування Божих заповідей. Найбільшою з них є любов до Бога і ближнього.

Франциск ‒ панєретик

10.02.2019

Франциск, говорячи про основні правди віри, навмисне використовує неточні і двозначні поняття. Таким чином відкриває двері для всіх єресей. У журналі «La Repubblica» він заявив:

Цитата Франциска: «Син Божий воплотився в душах людей, щоби вселити чуття братерства».

Відповідь: У Символі віри ми визнаємо, задля чого воплотився Божий Син: «… задля нас і нашого ради спасіння, зійшов із небес… і став чоловіком». Він не воплотився для того, щоб, як каже Франциск, вселити якесь чуття братерства.

Слово життя Рим. 7,3 (від 24.02 до 10.03.2019)

«Тому, поки живе чоловік, вона буде вважатися перелюбницею,

якщо стане жінкою іншому чоловікові;

коли ж чоловік помре, вона вільна від закону і не буде перелюбницею,

якщо стане жінкою іншому чоловікові»

Роздуми над словом життя Рим. 7,3

«Тому, поки живе чоловік, вона буде вважатися перелюбницею,
якщо стане жінкою іншому чоловікові;
коли ж чоловік помре, вона вільна від закону і не буде перелюбницею, 
якщо стане жінкою іншому чоловікові».

Пояснення до Рим. 7,1-2 і Рим. 7,3:

Христос ‒ кінець закону

У 6 главі послання до Римлян бачимо, як Бог звільнив нас від гріха. У 7 главі бачимо, як Він звільняє нас від закону. У 6 главі нам показаний шлях звільнення від гріха на прикладі пана і його раба, а в 7 главі бачимо звільнення від закону на прикладі двох чоловіків і однієї жінки. Спорідненість між гріхом та грішником є такою ж, як зв’язок між чоловіком і жінкою.

«Не чини перелюбу» ‒ Святе Письмо і Традиція

19.02.2019

Сучасна гендерна ідеологія, пов’язана з просуванням т.зв. ЛГБТК, діаметрально суперечить Духу та літері Святого Письма і Традиції. Оправдання цього гріха в Катехизмі (§ 2358-59) і Францискове  цілування ніг трансгендерам призводить до масового поширення збочення.

Шокує програма у Ватикані на 21-24 лютого

20.02. 2019

Франциск наперед визначив, що реакцією на жахливе насильство не буде судовий трибунал і призначення покарання для винуватців, але:

1) насильство буде продовжуватися;

2) церковні злочинці не будуть покарані;

3) будуть визначені лише загальні вказівки, як паралізувати жертв у всіх країнах.

Це злочинна програма для самогубства Церкви!

Головним керівником розбійницького саміту є єретик і апостат Франциск, який незаконно окупує папський уряд.

Просімейна політика

Прага, 16.02.2019

Депутатам Верховної Ради України

Шановні політичні представники України!

Відбувається прихована психологічна боротьба через просовування злочинного законодавства! Йдеться про приховану війну з метою самознищення власного народу. Її суть ‒ гендерна ідеологія, пов’язана з викраданням дітей.

Сьогодні Рада Європи нав’язує Україні Стамбульську конвенцію. Злочини гендерної деморалізації та масового викрадання дітей тут прикриваються позитивними поняттями. Їх здійснюють соціальні служби під наглядом наддержавного GREVIО. Йдеться про звірські злочини проти людства.

Коли йде війна, то люди, а особливо діти, бояться. Стамбульська конвенція ‒ це ще гірша загроза! Під гестапо GREVIО опиняється кожна сім’я! Сім’ї зазнають жахливого психічного стресу і страху. Створюється атмосфера щоденної загрози, що дитина може не повернутися зі школи чи її вже не буде в дитсадку, коли батьки прийдуть по неї.

Заклик до молитви

Дорогі наші правовірні українські віруючі!

Звертаємося до вас з-за кордону. Ми спостерігаємо за подіями в Україні, і нам на серці лежить ваше добро ‒ не тільки вічне, але й дочасне. 31 березня в Україні мають відбутися президентські вибори. Це причина до того, щоб особливо в період від 19 лютого, тобто 40 днів, ви взивали до Бога не тільки самі за себе і за своїх дітей, але також за всю Україну.

Ставлення християнина і Біблії до гендерної ідеології

05.02.2019

Головне питання: хто є людина і хто є Бог?

Людина є створінням, залежним від свого Творця ‒ Бога. Вона сотворена на Божий образ, має духовну сутність. В момент смерті починається розпад людського тіла в порох. Дух іде на Божий суд, щоб здати звіт за своє життя. Якщо людина відкидала правду, убивала совість і в такому стані померла, то буде навіки засуджена. Людина, яка боролася з брехнею і злом, шукала і прийняла Правду, якою є Ісус Христос, буде вічно жити.

Бог створив людину: чоловіком і жінкою створив їх. Бог не створив жодного гендерного монстра.

Заклик християнам США, особливо єпископам і священикам

02.02.2019

Шановні єпископи, священики та християни США!

Восени ви, єпископи США, хотіли чітко протокольно визначити директиви для очищення Церкви від злочинів сексуального зловживання. Франциск категорично вам це заборонив, мовляв, це буде вирішуватися аж в лютому. Але що він заявив у літаку при поверненні з Панами про лютневу зустріч? Він начебто відчуває дещо перебільшені очікування. На зустрічі треба буде зосередитися тільки на тих аспектах, які назвав він! При цьому конкретизував, що на лютий він скликав голів єпископських конференцій, щоб запровадити «катехезу» щодо цієї проблеми.

Слово на неділю митаря і фарисея

В Євангелії ми чули притчу про фарисея і митаря (Лк. 18,10-14). Її сенс виражений у 9 вірші: «Для деяких, що були певні про себе, мовляв, вони праведні й ні за що мали інших, він сказав цю притчу». Виникає питання: Хто вважає себе праведним? Кожен з нас вважає себе праведним, і це думає щиро, але проблема в тому, що «ні за що має інших». Корінь цього в тому, що коли людина (чи мала, чи доросла) може зробити щось добре, то автоматично приходить задоволення з того, що є доброю. Звичайно, ми можемо зробити якесь добро і навіть багато добрих вчинків (навіть якщо б ми воскрешали мертвих!), але треба усвідомити собі слово праведність. Наша праведність є фальшивою. Запитаймо себе: хто з нас є таким праведним, як апостол Павло? Або хто є настільки праведним, як святий Володимир чи Ольга? Можливо, хтось підніс би руку і сказав: «я». Але якщо б я запитав: «Хто з вас є таким праведним, як Ісус Христос?». Думаю, що ніхто не підняв би руки, щоб сказати «я». Але якраз всі мали б підняти руку, бо якщо ми не будемо такими праведними, як Ісус Христос, то не ввійдемо до Божого Царства. І тут треба усвідомити, що цю Ісусову праведність ми приймаємо вірою.

Брошура “Листи з УА 2/2019”

«Син Чоловічий прийшов шукати і спасти те, що за-гинуло!» (Лк. 19,10)

Завантажити: Брошура “Листи з УА 2/2019”

формат doc, формат pdf (версія для друку)

 

– Слово Патріарха Іллі на неділю Закхея
– ДУХОВНІ ПОРАДИ:
«Навіть якби всі Тебе відреклися, то я – ні»;
Оселя в небі; «Візьму вас до Себе»; Ісус є дорога; Очищення;
– Якщо не покаєтеся, всі загинете! (Лк. 13,3)
– Реакція на коментар кард. Мюллера. – Францискова програма Церкви Нью Ейдж. – Аджорнаменто і Франциск. – Недійсні канонізації Франциска.
– Велика ложа оцінює Францискову програму церкви Нью Ейдж.
– Франциск – Панама – Вігано. – Франциск має фальшиву пошану до Матері Ісуса. – Франциск в літаку знову говорив про гомосексуалізм.
– Франциск в літаку схвалює сексуальне псевдовиховання. – Заклик християнам США, особливо єпископам і священикам. – Ставлення християнина і Біблії до гендерної ідеології. – Плоди II Ватиканського Собору за 54 роки
– Пояснення до Рим. 7,1-2 і Рим. 7,3: Христос – кінець закону

Оберіть мову

Пошук

Gallery

ua-the-duty-of-mission ua-the-essence-of-holiness ua-god-wants-us-to-obey-him-of-our-own-free-will ua-god-is-seeking-the-souls ua-salvation-is-in-christ-alone ua-the-moment-of-resurrection-confirmed

Календар

Лютий 2019
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Січ   Бер »
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28  

Слово життя

«Хто Його заповіді зберігає, той і перебуває в Нім, а Він у ньому; і ми знаємо, що Він у нас перебуває, від Духа, що його Він дав нам»

1Йо. 3,24 (від 14.7. до 28.7.2019)