Archive for Жовтень, 2018

Анатема на єпископів Синоду

28.10.2018

Від 4 до 28 жовтня 2018 року у Римі відбувся єпископський Синод про молодь. Заключним документом від 27.10.2018 року цей Синод на церковному рівні легалізував ЛГБТК. Цим скасував гріх, Божі заповіді та запровадив антимораль. Синод відкинув основну умову спасіння ‒ покаяння, і плюнув в лице нашому Спасителю, Господу Ісусу Христу! Така церква перестала бути Церквою Христовою та стала Церквою антихриста і блудницею сатани!

Оцим в апостольському і пророчому авторитеті Візантійський Вселенський Патріархат 28.10.2018 р. проголосив анатему: Усі члени Синоду Єпископів, які ухвалили заключний документ, згідно Гал. 1,8-9 є виключені з Церкви! (anathema sit!). Згідно доктринальної булли Павла IV «Cum ex apostolatus officio» заключний документ Синоду є недійсний!

Слово Патріарха Іллі на свято Христа Царя

Свято Христа Царя вперше святкувалося в кінці Ювілейного 1925 року. Його запровадив папа Пій XI, щоб воно розбудило у віруючих прагнення і постанову до виправлення життя і його віднови під люблячою владою Ісуса Христа.

Що вело його до того? Глибоке знання нашої зіпсованої природи. Він знав, що навіть християни не здатні створити між собою справжню єдність. Те саме бачимо і сьогодні, як важко створити єдність хоча б між двома людьми. При першій же нагоді вони посваряться, хоча є навернені і стараються йти за Христом. Мабуть, немає жодної сім’ї, яку б Божий ворог не розбивав через сварки. Людина слабка, часто навіть нехотячи скаже щось, чим зранить ближнього, а потім обоє ходять ображені і у смутку. А при тому, повторюю, що це ще навернені люди. Яка сила того кореня первородного гріха ‒ гордості у нас! Божий ворог тільки заторкне наше слабке місце, а ми миттєво реагуємо. Або представить нам якесь фіктивне добро, а ми за ним біжимо… Але коли потім бачимо плоди, мусимо признати: «Я був обманений, як Єва в раю…». Що робити? Чи взагалі можна це ще якось виправити? Це можливо тільки через покаяння, а у випадку, якщо це стосується взаємних відносин, то через упокорення і перед ближнім. Легко розбити якусь цінну річ, наприклад, одним ударом молотка комп’ютер, але назад тільки одним порухом це вже не вдасться зремонтувати.

Райдужний Франциск і зневага хреста

26.10.2018

Як католицька, так і світова громадськість шокована жестом Франциска на Синоді єпископів у Ватикані. 17 жовтня Франциск повісив собі на шию райдужний хрест, на якому замість Христа є тільки райдужна символіка ЛГБТК. Присутні єпископи та кардинали за його прикладом також повісили собі на шию райдужні хрести. Цим вони продемонстрували єдність у просуванні збочення ЛГБТК разом з Франциском. Кожен знає, що сьогодні означає символ райдуги. Мабуть, ніхто уже б не здивувався, якби на закінчення Синоду відбувся ватиканський гей-парад.

23 жовтня 2018 року кардинал Тагле заявив: «Людський погляд Церкви на людину без огляду на її сексуальну орієнтацію в дискусіях був значно помітний. Відчуваю, що в підсумковому документі тема світу ЛГБТК буде фігурувати».

Кардинал Тагле вже в дусі Синоду усунув  реальність гріха, використавши невинну термінологію «сексуальна орієнтація». Він непомітно натякнув, що головною метою Синоду є зміна католицького мислення про содомію та прийняття сексуальних збочень як норми. Цим ліквідується Божий закон і Христові заповіді. Це відкритий бунт проти Бога!

Навіть маленька дитина відчуває, що помре

Кожна людина, і навіть маленька дитина відчуває, що прийде смерть. Вона розуміє: «Дідусь і бабуся померли – і я теж помру. А що буде потім?» Відповідь дуже проста: потім буде небо або пекло. Це не є жодна вища теологія. А розумна людина запитує далі: «А що потрібно для того, щоб попасти до неба?». Біблія дає відповідь: «Коли ти твоїми устами визнаватимеш Господа Ісуса і віруватимеш у твоїм серці, що Бог воскресив Його з мертвих, то спасешся» (Рим. 10,9). А тоді треба витривати в істинній вірі, в покаянні і вірності Господу аж до смерті.

Брошура “Листи з УА 11/2018

«Великі і чудесні діла Твої, Господи, Боже Вседержителю; праведні й істинні шляхи Твої, Царю святих» (Од. 15,3)

Завантажити: Брошура “Листи з УА 11/2018” формат doc,     формат pdf (версія для друку)

– Слово Патріарха Іллі на свято Христа Царя
– Духовні поради: Ісус наказує нам: «Ідіть і проповідуйте Євангеліє»; Віра повинна бути спасительною; Інше Євангеліє = дорога до погибелі
– Архиєпископ Вігано, діагноз, Собор
– Франциск проти Вігано. Щоб убити правду про злочини в Церкві Франциск зловживає навіть молитвою
– Відповідь на проповіді Франциска з дому святої Марти
– Відповідь на проповідь Франциска про диявола і лицемірів
– Чи має Франциск духа антихриста?
– Яка справжня мета Синоду Єпископів?
– Стратегія «папи» Франциска як усунути свідків і свідчення
– Франциск викрив демонів аджорнаменто ІІ Ватиканського собору
– Синод єпископів: «Мудрість часу» ‒ це відставка Франциска
– Маніфест до молоді проти аморальності
– Роздуми над Словом життя Рим. 6,7-8
– Роздуми над Словом життя Рим. 6,11

Слово життя Рим. 6,7-8 (від 21.10 до 04.11.2018)

«Бо хто вмер, той від гріха звільнився.

Коли ж ми вмерли з Христом, то віруємо, що й житимемо з Ним»

Роздуми над Словом Життя Рим. 6,7-8

«Бо хто вмер, той від гріха звільнився. Коли ж ми вмерли з Христом, то віруємо, що й житимемо з Ним»

Що означає вислів «хто вмер, той від гріха звільнився»? Тут не мається на увазі фізична смерть, але духовне вмирання силі гріха, яка панує над людиною. Тому сказано, що така людина звільнена від гріха. Грецьке слово «dikaiosiné» (виправданий), яке тут використано, в біблійній мові означає 1) виконання Божої волі, того, що хоче Бог; 2) визволення від гріха; 3) виправдання людини Богом, примирення людини з Богом.

До п. 1) Бог хоче, щоб через віру і послух Божим заповідям, ми виконали Божу волю.

До п. 2) Якщо ми вірою актуально з’єднані з Ісусом і виконуємо Божі заповіді, ми визволені від гріха.

До п. 3) Виправдання ‒ dikaiosiné – веде до свободи і здійснення Божої волі, а також означає виправдання людини від її гріхів і примирення з Богом.

Маніфест до молоді проти аморальності

17.10. 2018

1 частина ‒ Слово до молоді, чистий ідеал

2 частина ‒ Одержимість нечистим духом і звільнення у Христі

3 частина ‒ Синод єпископів копає гріб молоді

1 частина ‒ Слово до молоді, чистий ідеал

Церква перестала бути сіллю світу і стовпом правди. Продовжується процес самознищення християнства але і людства. Духовний перелом настав на II Ватиканському соборі через т.зв. аджорнаменто. Згодом слідувала інвазія окультизму, східного поганства, пов’язаного з йогою, орієнтальними медитаціями і практиками. Умови для життя з віри, в якій формувалися попередні християнські покоління, були знищені. Зник ідеал героїзму в боротьбі за моральну чистоту. Молоде покоління формується виключно у споживацтві. Воно не підготовлене дошлюбною чистотою до життєвої місії сімейного життя, хоча якраз це забезпечувало стабільність майбутнього шлюбу.

Через популяризацію нечистоти та усунення моральних законів поширилася аморальність. Стиль життя змінився. Християнські принципи були усунені, і зі свідомості зникла реальність смерті, Божого суду і вічності.

Дух самознищення заторкнув також монастирі. Так звана пошана до поганства зліквідувала місіонерський ідеал спасіння душ. Замість того настала антимісія поганства на християнських територіях.

Франциск викрив демонів аджорнаменто ІІ Ватиканського собору

14.10.2018

У проповіді 12 жовтня 2018 Франциск викрив аджорнаменто, тобто духа світу в Церкві, що приходить з ввічливими демонами, які небезпечніші, ніж явна одержимість.

Цитата з проповіді Франциска: «Іноді здається, що боротьба між добром і злом є надто абстрактною, але це справжня боротьба між Богом і стародавнім змієм, тобто, між Ісусом і дияволом. І ця боротьба відбувається всередині нас, кожен з нас перебуває в боротьбі, навіть якщо ми не завжди це усвідомлюємо… Суттю диявола є знищення. І небезпечно поводитися як діти, які смокчуть палець і думають, що це не так, і що це лише вигадки священиків… Ми християни, католики, ходимо на Літургію, молимося… так, маємо свої недоліки, прогріхи, але нам здається, що все в порядку. Він (демон) вдає “ввічливого”: приходить, роздивляється, шукає гарну компанію, стукає в двері: “Чи можна ввійти?” – та дзвонить. Й оці ввічливі демони є гіршими від перших (що проявляються явною одержимістю), бо ти навіть не помітиш, як вони вже у твоєму домі. А це є той світський дух, дух цього світу… Він не спричинює шуму, презентує себе приятельськи, переконливо: “Це нічого… досі це ще добре”, і приведе тебе на дорогу посередності, зробить тебе байдужим на дорозі світськості… Дух цього світу приходить з ввічливими демонами…  Демон сідає з тобою за стіл, мешкає поряд з тобою і все здається нормальним, але звідтіля він нашіптує тобі та опановує духом світськості… Що діється в моєму серці? Чому я настільки посередній? Чому я такий літеплий? Скільки таких “ввічливих” мешкають в моєму домі без квартплати?».

Синод єпископів: «Мудрість часу» ‒ це відставка Франциска

14.10.2018

 На Синоді єпископів 23 жовтня 2018 року має розпочатися глобальний проект «Мудрість часу». Було б доцільно, щоб під цією назвою реалізувався процес відставки Бергольйо і започаткувався процес обнови Церкви, ініційований архиєп. Вігано.

Франциск закулісно прагне легалізувати гомосексуалізм в Церкві, і стверджує, що мудрістю часу начебто є «здорова утопія». Але сьогодні Церква повинна опиратися на реальність, а не на утопію Бегольйо!

Замість захищати віру і мораль, що є першочерговим обов’язком папи, псевдопапа робить якраз протилежне. В Amoris laetitia він заперечив існування об’єктивних моральних норм, і своїми проектами вже вводить моральний розклад до практики. Як? Підступно! Синод має генеральний секретаріат, куди він пропхав своїх людей, щоб вони просовували легалізацію гомосексуалізму!

Слово Патріарха Іллі на свято Покрови Пресвятої Богородиці

В Євангелії на сьогоднішнє свято Ісус нам говорить: «Блаженні ті, які слухають Боже слово і зберігають його» (Лк.11,28). Перша річ – чути Боже слово, а  друга – зберігати Його. Скільки навколо нас і в нас є перешкод, щоб взагалі ми чули Боже слово, щоб над ним роздумували, а потім – щоб його зберігали, щоб воно стало тілом. Потрібно, щоб воно втілилось так, як у Пресвятої Богородиці – в Ній Слово стало Тілом і перебувало між нами. А як це сталося? Вона була готова. Вона жила з віри у відданості Богу. Коли до Неї прийшов ангел, вона сказала: «Ось, я раба Господня, нехай мені буде по слову твоєму». Вона це сказала не тільки словом, але сказала цілим своїм життям. А що з цим було пов’язано? В даній ситуації вона ризикувала життям. В Ізраїлі жінка, яка була вагітна і не мала чоловіка, була засуджена на каменування. Марія, однак, знала пророцтво Ісаї: «Ось Діва зачне і народить Сина». Вона запитала: «Як же це станеться?». Ангел відповів Їй: «Дух Божий це вчинить».

Стратегія «папи» Франциска як усунути свідків і свідчення

10.10.2018

Уже відомо, що колишній папський нунцій в США архиєпископ Вігано сміливо вказав на злочини гомосексуальної мафії в Церкві і виступив за процес відродження, який має розпочатися відставкою Франциска. Однак реакцією Франциска не було покаяння. У своїх проповідях в домі св. Марти він розпочав прихований напад на архиєп. Вігано. Він моментально змінив свою стратегію і виголошує суто євангелізаційні і глибоко духовні проповіді, наче би був найбільшим харизматиком. Наприклад, він питає: «Чи я закоханий у Господа?… Або чи переживаю своє християнство тільки як роблення того чи іншого?». Від захоплення усі майже оніміють. Однак ці думки він собі вичитає від харизматичних авторів, а крім того має особистий досвід релігійного пробудження в Аргентині 40 років тому. Тоді пастори виганяли демонів, люди оздоровлювалися… Цілком можливо, що Франциск, щоб блиснути, почне за прикладом аргентинських пасторів виганяти демонів і молитися за хворих. Але навіть якщо би Франциск та інші пропагатори гомосексуалізму робили чуда, то їх стосуються слова Ісуса: «Я ніколи не знав вас, відійдіть від мене всі, що чините беззаконня» (Мт. 7,22-23).

Оберіть мову

Пошук

Gallery

ua-the-purpose-of-life-is-not-to-cherish-our-ego ua-there-is-no-love-of-god ua-seek-god_s-will-every-day-with-a-sincere-heart ua-pure-love-of-god ua-our-mission-on-earth-is-to-serve ua-remain-faithful-to-jesus-and-his-word

Календар

Жовтень 2018
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Вер   Лис »
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31  

Слово життя

«І не видавайте членів ваших гріхові за знаряддя неправедності, але віддайте себе Богові, як ожилих із мертвих, а члени ваші як зброю праведності»

Рим. 6,13 (від 18.11 до 02.12.2018)