Archive for Серпень, 2018

Імпічмент папи Франциска

28.08.2018р.

Колишній папський нунцій в США (2011-2016) архиєпископ Карло Марія Вігано опублікував документ на 11 сторінках про співучасть папи Франциска у прикриванні педофілії та гомосексуалізму, і закликав Франциска піти у відставку.

Цитата архиєпископа: «У цей надзвичайно драматичний для Церкви момент (Франциск) повинен признати свої помилки і відповідно до проголошеного принципу нульової толерантності папа Франциск повинен бути першим, хто піде у відставку, ставши прикладом для кардиналів і єпископів, які разом з ним прикривали зловживання Маккерріке».

Нунцій К.М. Вігано ще в червні 2013 року інформував папу Франциска про педофільні злочини Вашингтонського кардинала. Франциск не тільки не покарав кардинала, але й зняв з нього попередні санкції та реабілітував його. Таким чином Франциск здійснив злочин зневаги уряду Петра, зловживаючи ним проти Бога і Церкви.

Брошура “Листи з УА 9/2018”

Бог дає тобі нове серце. Його програмою є «фіат» і «магніфікат»

 

Завантажити: Брошура “Листи з УА 9/2018” формат doc,            формат pdf (версія для друку)

 – Слово Патріарха Іллі про нове серце
– ДУХОВНІ ПОРАДИ: Жертва на примирення з Богом; Дорога пустелі; Як використати нагоди до жертви на примирення з Богом; Внутрішній біль ми повинні давати Ісусу; Треба мати здорові принципи; Ми повинні мати натреновані механізми; Історично-критична теологія в семінаріях; Плоди ІКТ; Спасіння поган − як лотерея; Треба все розповідати і віддавати Ісусові; Наслідуй Мене! Шлях звільнення від залежностей;
– Історичний перелом ‒ 100-літній ювілей Чеської Республіки!
– Великий майстер масонів contra Візантійський Патріархат
– Роздуми над Словом Життя Рим. 6,3
– Роздуми над Словом Життя Рим. 6,4

Слово Патріарха Іллі про нове серце

Господь через пророка Єзекиїла каже і тобі: «Я дам вам (тобі) нове серце» (Єз. 36,26). Бог обіцяє, що цю духовну трансплантацію зробить Він сам. Що маємо робити ми? Нічого, тільки прийняти, підписати згоду на трансплантацію і зробити себе цілком безсильним, співрозп’ятим з Христом; або бути як той, хто лежить на операційному столі і дозволяє себе оперувати лікарю-фахівцю. Не треба радити Богові, як і що робити. Він сам це зробить, і ніхто інший. Ти тільки дозволь Йому невидимо, але реально доторкнутися себе. Тут ми стоїмо перед великим таїнством. Розум йому опирається і хоче зрозуміти на основі матеріальних уяв. Але тут треба схилитися і прийняти цю духовну реальність вірою. Непорочне нове серце ‒ це не матеріальний орган, але новий духовний центр, який ми можемо прийняти і відкритися йому лише вірою. Це територія, де вже не діють закони гріха, але закони Духа благодаті (див. Рим.8,2). Це наче посольство іншої держави, інше царство, де володіє і царює Ісус.

Слово життя Рим. 6,3 (від 26.08 до 09.09.2018)

«Чи ж ви не знаєте, що всі ми, що в Христа Ісуса охрестилися,

у смерть Його хрестилися?»

Роздуми над Словом Життя Рим. 6,3

«Чи ж ви не знаєте, що всі ми, що в Христа Ісуса охрестилися, 

у смерть Його хрестилися?»

 У 5 главі послання до Римлян декілька разів повторюється, що через одного чоловіка прийшов гріх, а через іншого прийшла благодать ‒ відкуплення. Зокрема, 12 вірш говорить: «Через одного чоловіка ввійшов у світ гріх, і з гріхом смерть, і таким чином смерть перейшла на всіх людей, бо всі згрішили». А у вірші 15 написано: «Через переступ одного (Адама) померло багато, то тим більше ласка Божа і дар через ласку одного чоловіка, Ісуса Христа, щедро вилились на багатьох».

Тут підкреслено, що Ісус є чоловіком, тобто що Бог взяв на Себе нашу людську природу. Звичайно, і в інших місцях Святого Письма наголошується на Його Божестві. Ісус є істинний Бог і істинний чоловік.Відступники і єретики намагаються нападати або на Божество Христа (створюючи враження, ніби Він був лише людиною), або навпаки: деякі єретики навмисно підкреслюють, що Ісус є Бог, і стверджують, що Його людська природа була лише уявною. Тоді з цього роблять єретичний висновок, що Він не міг за нас померти, що це все була лиш ілюзія. Це наступна хитрість диявола! Отож, коли говориться про Ісуса, завжди мусимо знати, що Він є істинний Бог, Бог від Бога, Світло від Світла, роджений, нестворений.

Якою є Божа воля на даний момент?

Ми повинні визнати перед Богом свої гріхи – наприклад, що я є свавільник. Часто йдеться про дрібні свавілля. Але коли потім вирішуються важливі речі, то часто ці «дрібниці» є вирішальними.

На перший крок потребуємо хоча б загально знати, якою є Божа воля в даній ситуації. Можемо запитати себе: «Що на моєму місці робив би Ісус?»

Приклад: подорожую поїздом чи автобусом. Що маю робити? Яка є тепер для мене Божа воля? Якщо мушу стояти, то стою. Можу хоча б час від часу взивати Ім’я Ісус. А якщо сиджу, то що маю робити? Читати щось? Молитися? Чи проаналізувати те, що я робив перед тим? Або просто відпочити?

Історичний перелом ‒ 100-літній ювілей Чеської Республіки!

11.08.2018

В ювілейному році 100-річчя заснування Чеської республіки знову дійшло до масової пропаганди гей-аморальності, а саме ‒ 11 серпня 2018 року. Весь тиждень перед тим відбувалося понад 100 різних заходів, метою яких було заразити молоде покоління гомосексуалізмом, транссексуалізмом та іншими збоченнями. Сюди також була включена «лекція» на тему «секс на наркотиках» та їй подібні. І це все офіційно! Однак правдивої інформації про небезпеку збоченої сексуальності та наркоманії молоді не надано.

Так звані гей-паради через свій мілітаризм подібні до різних тоталітарних режимів минулого.

Приходить програш… Що робити?

Приходить програш … Що робити? Знову до боротьби. Диявол бореться і ніколи не здається. Він бореться витривало. І ми мусимо боротися! Тільки однієї речі мусимо від нього вчитися − витривалості. Але її треба використати в боротьбі за Боже Царство. В іншому випадку, нічого не сміємо від нього вчитися, бо він брехун по своїй природі. Він ніколи не здається. Це тільки ми, коли прийде перше випробування, впадаємо в депресію… Ісус сказав розслабленому: «Встань і ходи…» (Лк. 5,24) А також Він сам на Хресній дорозі встав і йшов − аж на Голготу. І ми повинні встати і йти за Ним. Коли зробимо це, Бог дасть нам світло і силу, та зробить з нас армію, через яку буде робити великі речі.

Християнська молитва – протилежність до мантр і медитацій

3.07.2018

Коли будеш помирати, найголовніше – розбудити щирий жаль. Це означає визнати свій гріх, свою грішність і взивати Боже Ім’я, бо «кожен, хто призове Ім’я Господнє, спасеться» (Рим. 10, 13).

Година смерті буде вирішальною для твоєї вічності. Тому готуйся до неї внутрішньою молитвою.

Як Святий Дух допомагає нам у цій молитві?

Апостол відповідає: «Він заступається за нас стогонами невимовними» (Рим. 8,26).

Як може правильно молитися той, хто має дар молитви незнаною мовою?

Апостол Павло відповідає: «Коли я молюся (незнаними) мовами, дух мій молиться, а розум мій без плоду» (1 Кор. 14,14), і додає, що треба молитися також розумом (вірш 15). Це означає усвідомлювати і переживати правду, яка об’єднує мене з Ісусом.

Слово Патріарха Іллі на свято Преображення Господнього

«Ісус узяв Петра, Якова та Йоана, його брата, повів їх окремо на високу гору і преобразився перед ними: обличчя Його засяяло, наче сонце, а одежа побіліла, наче світло. І ось з’явилися їм Мойсей та Ілля і з Ним розмовляли. Озвавсь Петро й каже до Ісуса: “Господи, добре нам тут бути! Як хочеш, розташую тут три намети: один для Тебе, один для Мойсея і один для Іллі.” Він говорив іще, аж ось ясна хмара огорнула їх і з хмари стало чути голос: “Це  Син мій улюблений, що я Його вподобав: Його слухайте!”» (Мт. 17,1-5)

Три учні, Петро, Яків та Іван були свідками преображення Ісуса на горі Тавор у Галілеї. Їх осліпило сіяння Ісусового Божества. Для них це був великий досвід. В кінці 16 глави Ісус говорить: «Істинно кажу вам: є деякі між тут присутніми, що не зазнають смерті, аж поки не побачать Сина Чоловічого, що йде у своєму Царстві» (Мт. 16,28). На горі Тавор учні побачили сіяння Ісусової слави.

Оберіть мову

Пошук

Gallery

ua-pure-love-of-god ua-our-mission-on-earth-is-to-serve ua-remain-faithful-to-jesus-and-his-word ua-do-you-have-problems-go-to-jesus xreshennja-na-pokajannja-pryjnjaly ua-whom-are-you-seeking

Календар

Серпень 2018
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лип   Вер »
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31  

Слово життя

«Так само й ви вважайте себе за мертвих для гріха, а за живих для Бога, в Христі Ісусі»

Рим. 6,11 (від 04.11 до 18.11.2018)