Archive for Травень, 2018

Чеська Єпископська Конференція (ЧЄК) повинна подати кримінальну скаргу на богохульний фільм і виставу

2.04.2018

Чеське телебачення на сам Страсний четвер включило до програми фільм, який грубо зневажає Христа. На прохання відмінити трансляцію, цинічно заявило, що фільм транслюватися буде. Звертаємо увагу, що йдеться про кримінальний злочин згідно §  355 Кримінального кодексу.

Провокація Чеського телебачення мабуть була лакмусовим папером, що випробовував, як поведеться церковна ієрархія. Адже за неповні два місяці планується набагато вульгарніша акція в театрі у Брно. Навіть бульварний журнал «Блеск» цим згіршений і опублікував реакції польської громадськості: «Це огида і провокація християн! … Таке може вигадати лише психопат! Представники мерії з Бидгоща вже повідомили про виставу прокуратуру».

Реагують і щирі атеїсти: «Це щось настільки огидне, що не поєднується з нормальною слушністю людей. … Публічне проведення таких пасквілів вже виходить за межі мого розуміння» (Марія К., Плзень)

Відкритий лист Чеській Єпископській Конференції (ЧЄК) щодо вистави у Брно

28.05.2018

Шановні члени ЧЄК!

Те, що відбулося у Брно − це не дрібниця! Бог допустив це, але чому? Щоб ви пробудилися зі сну смерті і каялися. Така зневага Христа, як у Брно, не була вчинена ні в Німеччині, ні у Франції, ні в Англії.

Звичайно, ви знаєте, що основою всіх кольорових революцій є так звана сакральна жертва. Нещодавно вона була здійснена у Словаччині. Її мета − пробудити народ з пасивності. Однак в кольорових революціях сакральна жертва є навмисно запланована для зловжиття народом при просуванні власного самогубства. У Брно відбулася найжахливіша зневага Бога, яка мала б радикально пробудити з пасивності кожного християнина! Нехай же Бог у Своєму милосерді це богохульство оберне на справжню сакральну жертву, яка розбудить Церкву і народ з самогубної апатії! Такої зневаги і морального збезчещення Христос не зазнав навіть під час мук на Голготі. Там навіть Його найбільші вороги респектували моральну сором’язливість. Христос мав навколо бедер принаймні полотно. Моральна деградація і збезчещення Христа в Брно не має аналогів в історії! Такого богохульства ніде на світі ще не було!

Покаяльні походи за надзвичайно ганебну зневагу в театрі у Брно

30.05.2018

Шановні християни!

Візантійський Вселенський Патріархат закликав до покаяння єпископів Чеської Єпископської Конференції (ЧЄК). У чому полягає їхня провина? − Жорстока пасивність щодо образи нашого Господа і Спасителя Ісуса Христа в театрі у Брно. Однак за цей злочин проти Сина Божого відповідальність лягає і на кожного християнина! В цьому театрі Ісус був більше духовно зневажений і морально збезчещений, ніж на Голготі. Відбувся до неба волаючий злочин, який скликає прокляття на місто і на весь народ. На це неможна незважати! Тут фактор часу не грає ролі!

Усвідом собі, що цього року над чеським народом висить дамоклів меч необмеженої ісламізації і збоченої гендерної ідеології, пов’язаної з викраданням дітей.

Але провина байдужості християн має більш глибоке коріння. Не присвячується час розмові з Богом і читанню Божого слова, а тому не усвідомлюються навіть найбільші реальності, такі як смерть, Божий суд і вічна слава в небі чи вічне прокляття в пеклі.

Відповідь на зустріч Франциска з трьома жертвами гомосексуальної педофілії (+ відео)

25.05.2018 

Світові ЗМІ оприлюднили інформацію про зустріч  Франциска Бергольйо з трьома жертвами гомосексуальної педофілії з Чилі. Замість відповідального вирішення цього питання Франциск зловжив цими жертвами, використовуючи їх як прецедент для пропаганди фальшивої толерантності до гомосексуалізму та педофілії. Цим заперечив Божі і природні закони. Гомосексуалісту буквально сказав: «Бог тебе таким створив».

Це брехня і єресь. Людина була створена на образ Божий, як чоловік і жінка. Існують лише дві статі: чоловіча і жіноча. Бог не створив сексуальне збочення. Це плід гріха.

Франциск у своїй ексгортації заперечив об’єктивні моральні норми. Він цілує ноги транссексуалам та гомосексуалістам. Цим перед усім світом доводить, що має не Духа Христа, але духа антихриста.

Дар пророцтва

 

a) вступ – Дар пророцтва

В листі до Коринтян (1Кор.14,1-3) написано: „Змагайте до любові, але бажайте гаряче духовних дарів… Особливо ж – дару пророцтва”. Апостол Павло далі пояснює: „Хто пророкує, то говорить людям: на повчання, попередження, розраду”. Отож під час пророкування не йдеться про якесь віщування, але про повчання, попередження і розраду.

Сьогодні кожен навернений християнин мусить гаряче бажати дару пророцтва. Чому? Бо спільним джерелом Святого Письма і дару пророцтва є той самий Святий Дух – Дух правди!

Хрещення вогнем

 

a) вступ – Хрещення вогнем

Ісус сказав: Вогонь прийшов Я кинути на землю, і цього прагну: Хай горить!” (пор. Лк.12,49-50). Про який вогонь тут йдеться? Про вогонь чистої Божої любові – агапе, – що горить тугою за Богом і спасінням безсмертних душ. Про Ісуса сказано: „Він хреститиме вас Святим Духом і вогнем.” (Мт.3,11). Цей очисний вогонь, що також поєднаний зі Святим Духом, вже тут, на землі, спалює бруд нашого егоїзму і грішних залежностей. Хай очищує і наш розум, волю, відчуття, серце, спогади, уяви, плани… Хай вводить нас до повної правди (Бог через вогонь діяв в житті Авраама, Мойсея, Іллі…).

Хрещення Святим Духом

a) вступ – Хрещення Святим Духом

Ісус сказав: „І ви приймете силу Святого Духа і будете Моїми свідками” (Ді.1,8). Умовою цього прийняття є покаяння. „Покайтеся і приймете дар Святого Духа. Для вас ця обітниця і для всіх тих, що далеко… ” (Ді.2,38-39).

Святого Духа потрібно знову і знову приймати через постійне покаяння! Це означає виходити з темряви гріха і входити до Божого світла, з обману – до правди, зі смерті – до життя!

Короткі роздуми на свято Зіслання Святого Духа

Тепер 40 днів ми переживаємо Великодній час, період  славної Христової перемоги над смертю і гріхом. Слово Боже показує нам наше глибоке відношення до таїнства Христового воскресіння через Святого Духа: «Той Дух, який воскресив Христа Ісуса, перебуває і у вас…» (Рим. 8,11 і наст.).

Нове життя – життя воскреслого Христа – має в нас проявлятися через Святого Духа. Умова – щоб ми ходили у вірі і всі свої плани, турботи і взагалі все віддавали Ісусові.

Якими мають бути пастирі людських душ?

Найгіршим в духовній боротьбі є дух фарисейства. Він навіть гірший, ніж атеїзм. Тому необхідно, щоб в семінаріях майбутні священики спершу навернулися і на перше місце поставили Ісуса, щоб хотіли служити Богу і проповідувати Його Євангеліє. Але щоб могли його проповідувати, недостатньо сидіти за круглим столом і філософствувати про Боже слово. Навпаки – ним треба жити, його реалізувати. Мусять мати досвід з живим Христом, тільки так приймуть Святого Духа, Духа правди. Тоді будуть як апостоли і мученики сміливо захищати Христа та Його Євангеліє та стануть знаряддям Святого Духа в боротьбі за спасіння повірених їм душ, і за спасіння всього народу. Світ потребує святих священиків!

Не зосереджуватись на проблемі, але перебувати з Богом

В молитві ми не повинні розвивати якісь плани, вирішувати проблеми, ситуації, які виникають, але треба коротко віддати їх Богу і залишатися тільки в убогості духа, в єдності з Христом: «Ти, Ісусе, і я. Господи, з Тобою я розп’ятий для цього, для цього і для цього… Як це вирішиться? Це в Твоїх руках!» Який сенс мріяти про якісь імовірні варіанти? І так того не зміню. Але можу просити: «Господи, дай добру думку особі, яка може в цьому щось вирішити. Використай ту людину для здійснення Своєї волі, як, наприклад, дав перському царю Киру думку відпустити з вавилонської неволі ізраїльтян і ще й дати їм дозвіл, що можуть будувати храм. Отож, тепер на молитві в цей момент я не вирішую свою проблему, не вирішую, що і як могло б бути. Тепер цим не займаюся. Господи, Ти маєш тисячі способів як це зробити».

Слово життя Гал. 3,22 (від 20.05 до 03.06.2018)

«Але Писання все замкнуло під гріхом,

щоб віруючим була дана обітниця завдяки вірі в Ісуса Христа»

Оберіть мову

Пошук

Gallery

xreshennja-na-pokajannja-pryjnjaly ua-whom-are-you-seeking ua-a-model-for-all-christians dlja-toho-shob-zhyty-novym-zhyttjam-z-isusom nove-zhyttja ua-voskreslyj-isuse_0

Календар

Травень 2018
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Кві   Чер »
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31  

Слово життя

«Всі ви сини Божі через віру в Христа Ісуса. Всі бо ви, що у Христа хрестилися, у Христа одягнулися»

Гал. 3,26-27 (від 17.06 до 01.07.2018)