Archive for Січень 14th, 2018

Слово Патріарха Іллі на свято Обрізання ГНІХ і св. Василія Великого

Сьогодні святкуємо Свято Обрізання Господа нашого Ісуса Христа і одночасно початок Нового року. В цей перший день року пригадуємо собі Ісусове ім’я і в цьому імені вступаємо в Новий рік. В Євангелії написано: «Як сповнилось вісім день, коли мали обрізати хлоп’ятко, назвали його Ісус – ім’ям, що дав був ангел, перше ніж Він зачався в лоні» (Лк. 2,21). Обрізання було знаком заповіту поміж Господом і обраним народом. Цей звичай існував ще від Авраама, якому Господь дав цю заповідь. Хлопця на восьмий день життя обрізували і давали йому ім’я. Також Син Божий, який став людиною, на восьмий день після свого народження був обрізаний і отримав ім’я Ісус. В імені Ісус є наше спасіння. Перед ним повинно приклонитися кожне коліно на небі, на землі і під землею. В імені Ісус є не тільки наше спасіння, але й визволення від гріха та демонських сил. Ми грішимо тому, що в нас є отрута первородного гріха, яка спонукає слухати брехню. Тому мусимо вирішити: або приймаємо Ісусову програму правди і життя, яка веде до вічного щастя, або програму брехні і смерті, яка веде до вічної погибелі.

Наскільки люди сьогодні зманіпульовані брехнею! Навіть цілі народи! Це аж ненормально. За цим дійсно стоять демони. Але Бог дав нам владу в ім’я Ісуса піднімати ці гори демонів. Треба знати, яку силу маємо в імені Ісус.

Оберіть мову

Пошук

Gallery

ua-our-mission-on-earth-is-to-serve ua-remain-faithful-to-jesus-and-his-word ua-do-you-have-problems-go-to-jesus xreshennja-na-pokajannja-pryjnjaly ua-whom-are-you-seeking ua-a-model-for-all-christians

Календар

Січень 2018
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Гру   Лют »
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31  

Слово життя

«Знову кажу: Духом ходіте, і тіла пожадливостей не будете чинити; бо тіло пожадає проти духа, і дух пожадає проти тіла. Вони суперечать одне одному, так що ви не можете робити того, що хотіли б»

Гал. 5,16-17 (від 15.07 до 29.07.2018)