Archive for Січень 6th, 2018

ТОЧНА ДАТА НАРОДЖЕННЯ ГОСПОДА ІСУСА ХРИСТА

У 19-му столітті, через вплив модернізму, ліберальні теологи з ідеологічних причин поставили під сумнів усі основні правди віри і автентичність та достовірність Біблії, включаючи дату народження Господа Ісуса Христа. Приховано тут йшлося про те, щоб поставити під сумнів християнство взагалі. Їхній метод б був простий – порушити загально відомі історичні факти, щоб кинути сумнів на історичне існування Ісуса Христа. Щоб могти реалізувати свою ідею, ліберальні теологи та противники християнства вигадали собі теорію про те, що об’єднання Юпітера з Сатурном у 7 році до н.е. була тією Вифлеємською зіркою. Відповідно до цього, визначили дату смерті царя Ірода на 4 рік до н.е. Тоді з того виходило, що Ісус Христос мав народитися начебто 7 року до н.е. Ці псевдовчені далі стверджували, що точну дату народження Ісуса Христа насправді неможливо визначити: це могло бути 4, 6, 7, або можливо й 9 року до н.е., а фактично так дійшли до висновку, що взагалі нема певності, чи Христос взагалі існував, чи це, можливо, лише вигадана релігійна постать. Це болісно, що багато відомих християнських богословів та істориків, як напр. Руффіні, Ріціотті, Гейчл, Гудец та ін. під тиском псевдонауки, бажаючи бути на т.зв. «рівні», прийняли ці хибні погляди і у своїх працях несвідомо пропагували цього духа брехні та невіри.

Оберіть мову

Пошук

Gallery

ua-our-mission-on-earth-is-to-serve ua-remain-faithful-to-jesus-and-his-word ua-do-you-have-problems-go-to-jesus xreshennja-na-pokajannja-pryjnjaly ua-whom-are-you-seeking ua-a-model-for-all-christians

Календар

Січень 2018
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Гру   Лют »
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31  

Слово життя

«Знову кажу: Духом ходіте, і тіла пожадливостей не будете чинити; бо тіло пожадає проти духа, і дух пожадає проти тіла. Вони суперечать одне одному, так що ви не можете робити того, що хотіли б»

Гал. 5,16-17 (від 15.07 до 29.07.2018)